Loading color scheme

YA.BE 28 Days Beauty – sofistikovaný měsíční rituál pro očistu těla i duše s šesti přírodními beauty produkty

S 28 denním rituálem můžete začít kdykoliv budete cítit, že je ho zapotřebí, záleží jen na vás. „YA.BE měsíční očistu je dobré absolvovat alespoň dvakrát ročně. Právě v tomto režimu totiž fungují regenerační momenty v našem těle i pokožce. Kdo se rád hýčká, může si YA.BE dopřát i třikrát za rok. Každá zkušenost však bude jiná, neboť se neustále vyvíjí nejen naše pleť, ale i duše,“ doporučuje Valeria Scargetta, zakladatelka a vizionářka projektu.

YA.BE 28 Day Beauty je tak účinný právě díky 28 dennímu programu. Naše buňky mají 28 denní cyklus a jedním z hlavních aktérů v tomto cyklu je melatonin, který reguluje náš spánek. Cíleně se používá po dobu sedmi dnů stejný krém ve dne i v noci, právě pro aktivní působení melatoninu. Díky tomu zaznamenáte viditelné výsledky již po týdnu.

V každém dárkovém balení naleznete šest přírodních beauty produktů a osobního průvodce jedinečným rituálem. Na jeho přípravě se kromě zakladatelky Valerie Scargetty podílely také další odbornice, jako psychoterapeutka Consuelo, dermatoložka Gloriana či obchodní partnerka Margherita. Tyto úžasné dámy vytvořily neobyčejný produkt, jehož blahodárné účinky můžete poprvé vyzkoušet i v České republice.