Loading color scheme

Piper-Heidsieck přináší na český trh novou limitovanou edici

Nechte se svést limitovanou edicí nejoceňovanějšího champagne domu na světě. Oprostěte se od konvencí stejně jako Piper-Heidsieck. Spolu s ikonickou Marilyn Monroe je svádění inspirací k limitované edici Perfume. Tento progresivní designový chladicí box v sobě skrývá elegantní a oblíbené Piper-Heidsieck Cuvée Brut. Obal slouží nejen jako stylový doplněk exkluzivního nápoje – díky použitému materiálu udrží lahev ve zvolené teplotě, a dá se tedy využít jako chladič.
Champagne Piper-Heidsieck Cuvée Brut je výborným skvostem, který si zaslouží opravdový designový doplněk. Toto komplexní champagne svádí milovníky šumivých vín z celého světa. V jeho lahodné chuti se snoubí jemnost čerstvých hrušek se světlými hrozny a šťavnatým pomelem. Jeho plná a svěží ovocná chuť je opravdovým svůdcem. Pečlivě vybraná kombinace hroznů Pinot Noir, Meunier, Chardonnay a rezervních vín má příznivce po celém světě.
Vychutnejte si elegantní champagne Piper-Heidsieck Cuvée Brut s přáteli či touto opravdu nevšední designovou limitovanou edicí potěšte své blízké.

Champagne Piper-Heidsieck
Patří mezi nejoceňovanější šampaňská vína na světě. „Chci připravit víno hodné královny!“ Toto smělé zvolání otvírá první kapitolu v historii firmy Piper-Heidsieck. Větu pronesl Florens-Louis Heidsieck, syn protestantského pastora původem z Vestfálska, narozený v roce 1749. Poté, co se tento samouk a vizionář usadil v Champagne, oženil se s místní dívkou a v roce 1785 založil firmu zaměřenou na obchod s látkami a šampaňským – Heidsieck & Cie. Champagne, nejsevernější vinařská oblast Evropy poskytuje díky kyselosti místních hroznů, v nichž jsou tradičně zastoupeny tři odrůdy – Pinot Noir (rulandské modré), Pinot Meunier a Chardonnay –, víno jedinečných vlastností. Tou nejpříznačnější z nich jsou bublinky, které se ve vínu poprvé objevily v 17. století. Zprvu šlo o přirozený a těžko ovlivnitelný proces, který se podařilo technologicky zvládnout až v 19. století. Prchavost bublinek dodávala vínu punc jedinečnosti, a proto nápoj záhy získal oblibu v aristokratických kruzích. A právě ve výrobě šampaňského se plně projevil Heidsieckův talent.