Loading color scheme

ELIXÍR PRO VAŠI KRÁSU! OBJEVTE VE FRAGONITU KOSMETIKU S VŮNÍ RŮŽÍ

Okvětní plátky růže mají vysoké antioxidační účinky a přispívají k regeneraci buněk, které jsou poškozovány škodlivými vnějšími vlivy, jež způsobují stárnutí pleti. Růže se proto hojně užívá především v pleťové kosmetice, kde pomáhá udržet krásnou a pružnou pokožku i ve zralém věku. V naší nabídce naleznete její extrakt třeba v textilní masce od Beauty Pro, která pleť nejen účinně hydratuje, ale i zklidňuje. A aby byla péče kompletní, můžete rovnou vyzkoušet i bohatě hydratační pleťový krém od italské značky Erbario Toscano, který kromě výtažku z růží obsahuje také extrakt z šípku a vodu z pupenů damaškové růže, jež je známá svou silnou, květinovou vůní.

Vůně růže je nezaměnitelně ženská a romantická, zkrátka jako stvořená pro vášnivý večer ve dvou. Pokud na sobě chcete tóny růžových okvětních plátků nosit po celý den, sáhněte po toaletní vodě od Castelbel nebo svěží parfémované vodě značky Panier des Sens či Jeanne en Provence, která zkombinovala tóny podmanivé růže s bylinnými akcenty anděliky.

Tělová kosmetika s esenciálním olejem z růží bude vaši pokožku chránit i regenerovat. Tělové mléko a krém na ruce od Panier des Sens se pyšní přídavkem bambuckého másla a antioxidačního oleje z hroznových jader, krém na ruce značky Jeanne en Provence vás zase překvapí přidaným extraktem z šalvěje, který má zklidňující účinky. Sáhnout tak po něm můžete třeba po práci na zahrádce, kdy jsou vaše ruce vysušené a žíznící po péči.

Dokonalá růže je ideální také pro očistu celého těla. Díky svým pozitivním vlastnostem udrží pokožku hydratovanou a pružnou, její omamná vůně navíc krásně provoní celou vaši koupelnu. V naší nabídce naleznete jak tuhá a tekutá mýdla od značek Castelbel, Baylis & Harding, Scottish Fine Soaps, Jeanne en Provence nebo Erbario Toscano, tak i bohatě pěnící sprchový krém od Le Petit Olivier, obohacený o přírodní extrakt z květů růže.