Loading color scheme

Nenechte si ujít Army den v Atriu Flora

Již čtvrtý ročník oblíbené akce proběhne tento rok opět v Atriu Flora. Army den pro vás obchodní centrum připravuje ve spolupráci s Armádou České republiky. Máte jedinečnou šanci zblízka si prohlédnout vojenskou techniku, podívat se na skvělá představení a poslechnout si hudební doprovod. Program bude zajímavý jak pro děti, tak i dospělé. Celý den moderuje Mirek Vaňura.

V letošním roce se můžete těšit na obrněný transportér Pandur, samohybnou kanonovou houfnici Dana, slaňování speciálních jednotek, prezentaci Hradní stráže, pyrotechnické roboty, armádní psy, přehlídky uniforem, výstroje a výzbroje, semináře s veterány a vernisáž výstavy Ten druhý život 2019. Dominantou výstavy bude 50tunový tank T-72M4CZ. Kromě něj bude představen i bezpilotní prostředek vzdušného průzkumu Raven, raketa 3M9M3E, zbraně a desítky další techniky. Letošní novinkou bude vystavení víceúčelového kolového vozidla Hummer 4x4 M1151A1 w/B1 a bojového motorového člunu Arimar. Také se budete moci podívat na vozidlo z rallye Paříž-Dakar, které předvede závodnice Olga Roučková.

Nebude chybět ani autogramiáda sportovců ASC Dukla, dočkáte se i několika reálných ukázek – slaňování, boj zblízka, kickbox Sandry Maškové a Terezy Netušilové, biketrial Václava Koláře, šerm či vystoupení mistryně světa za rok 2018 v aerobiku Adély Citové. Vyzkoušet si můžete i airsoftovou střelnici a těšit se můžete také na hudební vystoupení. Představí se vám vojenský umělecký soubor Ondráš, Hudba Hradní stráže a Vojenská hudba Olomouc.

Nenechte si ujít tuto dlouho očekávanou programově pestrou událost, která se koná jen jednou za rok. Celá akce je pro veřejnost zdarma.