Loading color scheme

Novinka v OliOla: 105 minut dlouhé Inlight ošetření spojující ajurvédskou masáž obličeje, masáž rukou a stimulaci akupresurních bodů na nohách pro hormonální rovnováhu!

V salonu OliOla Organic Beauty si užijete kosmetické rituály, při kterých se používají přírodní elixíry v 100% BIO kvalitě a účinné hojivé balzámy na pleť. Bio-Lipophilic Matrix®, srdce všech výrobků Inlight® péče o pleť, je jedinečná směs čistých, za studena lisovaných olejů v BIO kvalitě, pečlivě vybraných pro jejich podobnost s přirozenou ochrannou vrstvou pokožky. Tato kombinace bylinek a technik byla vyvinuta tak, aby dodávala pleti nepostradatelné přírodní látky nutné k výživě a regeneraci. Procedura napomáhá i biochemickým, fyziologickým a imunitním procesům, které posilují absorpční a detoxikační schopnosti pleti.

BIO výrobky Inlight® dodávají pleti bohatou aktivní směs silných antioxidantů a živin. Pleť rozzáří zevnitř, neucpávají póry a nezanechávají nečistoty. Značka Inlight® vznikla s respektem k etickým principům a BIO životnímu stylu. Etická péče o pleť znamená chovat se s úctou k životnímu prostředí a jeho zdrojům. Inlight® BIO péče o pleť navíc přináší smyslné a obohacující prožitky.  

Pro velký zájem o terapii Inlight přidal salon OliOla Organic Beauty do své nabídky novinku: 105 minut dlouhé ošetření, které kombinuje ayurvédskou masáž obličeje včetně čištění s masáží rukou a stimulací akupresurních bodů na nohách pro ženskou hormonální rovnováhu. Je tak nejkomplexnějším ošetřením obličeje, těla i duše, které vás čeká v prostředí luxusního beauty salonu.

Inlight  péče o pleť, tělo a duši
Péče obsahuje: Konzultaci, vyloučení možných alergenů. Koupel rukou v lázni s levandulovým olejem, masáž hlavy – stimulace endorfinu, 2x hloubkové čištění pokožky obličeje čistícím bio balzámem, čistící masku s abrazivními částečkami a při jejím působení ajurvédskou masáž pleti, krku, dekoltu, která uvolňuje napětí, aktivuje hluboká centra v mozku a obnovuje rovnováhu energií vašeho těla, stimulaci akupresurních bodů a aktivaci lymfatických žláz.

Výživnou masku a zároveň masáž rukou. Stimulaci akupresurních bodů na nohách pro ženskou hormonální rovnováhu. Aplikaci závěrečné péče.

Inlight kompletní péče o obličej a dekolt
Péče obsahuje: Konzultaci, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, masáž hlavy, 2x hloubkové čištění pokožky obličeje čistícím bio balzámem, ajurvédskou masáž a stimulaci akupresurních bodů s lymfodrenáží. Ta uvolňuje napětí, aktivuje hluboká centra v mozku a obnovuje rovnováhu energií vašeho těla. Vyživující masku, masáž rukou. Závěrečnou hydrataci pokožky obličeje a dekoltu.

Inlight mini péče o obličej
Péče obsahuje: Konzultaci, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, čištění pokožky obličeje čistícím bio balzámem. Vyživující masku, masáž rukou. Závěrečnou hydrataci pokožky obličeje a dekoltu.