Loading color scheme

Hurá na výlet! Zabalte dětské nezbytnosti a vyrazte do světa

Je z čeho vybírat! Cestovní kufr Penny Scallan s povrchem odolným proti vodě a poškrábání, dvěma kapsami, kolečky a vysouvací rukojetí udělá z každého dítěte světáckého cestovatele. Šmrnc dodává tomuto zavazadlu výrazný vzor hvězd, k dispozici jsou však i jiné hravé varianty. Sportovněji laděné dobrodruhy možná spíše zláká praktická cestovní taška Penny Scallan. Pevná ucha a odepínatelný a nastavitelný popruh se dobře drží, bavlněné plátno s důkladnou povrchovou úpravou zaručí to, že taška bez úhony přežije například ve stanu na dětském táboře.

Podle objemu oblečení a dalších nezbytností můžete mít od stejné značky též střední batoh s několika praktickými kapsami a nastavitelnými popruhy. Naprosto stylovou záležitostí jsou dětské messengery Penny Scallan. Délku popruhu můžete jednoduše nastavit, vnitřek lze snadno umýt a kromě přední kapsy se messenger může pochlubit robustními zipy a veselými vzory. Na všechny nezbytnosti se bude hodit též dětská taštička nebo peněženka Penny Scallan, kterou mohou děti kromě kapesného využít také třeba na gumičky a sponky do vlasů nebo samolepky. Ve stejných motivech mohou vaše děti ladit také s kloboučkem Penny Scallan nastavitelným podle obvodu hlavy a chránící před deštěm i sluncem.

Vybírat si můžete také z mnoha tvarů, potisků a barev lunchboxů Penny Scallan. Tyto kufříčky jsou tepelně izolované a k dostání jsou v několika velikostech. Ty největší lze využít i jako samostatné batůžky, jiné snadno vložíte do batohů Penny Scallan, některé můžete nosit jako úplně samostatné kufříky a ty úplně nejmenší taštičky se vejdou do větších lunchboxů nebo jiných zavazadel.

A co ti nejmenší, kteří jsou ještě na batohy malí? I tady naleznete mnoho elegantních řešení. Vyzkoušejte například praktickou přebalovací tašku ke kočárku PacaPod se systémem 3v1, kterou můžete nově nosit také jako batoh. Luxusní tašky a batohy KeriKit v sobě snoubí chytré řešení a styl, takže se bezvadně hodí třeba na procházky městem. Osobitá značka Pink Lining pracuje s funkčností, smyslem pro detail a hravou estetikou. Její tašky poznáte na první pohled podle křiklavě růžové podšívky.