Loading color scheme

Objevte kouzlo přírody v kosmetice značky Fikkerts!

Ruce a nohy jsou jedny z nejzatěžovanějších částí vašeho těla a právě proto je o ně potřeba náležitě pečovat. Pro zjemnění pokožky se perfektně hodí intenzivní hydratační krémy s výtažkem z růže, levandule nebo zeleného čaje, které díky přidanému kokosovému oleji, bambuckému máslu, měsíčku lékařskému a vitamínu E zanechají vaše ruce hebké a příjemně provoněné. Před nanesením krému doporučujeme pokožku vyčistit tekutým mýdlem nebo jemným peelingem s drcenými skořápkami vlašských ořechů, které odstraní nejen nečistoty, ale i odumřelé kožní buňky. Chladivý pocit vašim unaveným nohám dopřeje osvěžující mléko s výtažkem z máty, myrhy a arniky, jež pokožku zklidní a podpoří také její obnovu.


Chvíle strávené ve vaně nebo sprše by měly být okamžiky, při nichž uvolníte nejen své tělo, ale i mysl. K tomu vám skvěle dopomohou omamné vůně těch nejkrásnějších květin, jako je růže, jasmín nebo modrý zvonek, ukrývající se v našich nových sprchových gelech a hydratačních mýdlech. Máte-li doma vanu, vyzkoušejte jednu ze solí nebo pěn do koupele, které zanechají vaši pokožku čistou a hebkou.

Proč se o radost nepodělit i se svými nejbližšími? Věnujte jim krásnou dárkovou sadu s produkty pečujícími o ruce nebo i celé tělo! Mimo kvalitního zpracování a krásných vůní jistě ocení i originální design obalů s klasickým anglickým nádechem.

Kosmetické přípravky za super ceny od našeho partnera!

{phocagallery view=category|categoryid=2131|limitstart=0|limitcount=0}