Loading color scheme

Kabelky z kolekce jaro/léto 2015 jsou tu!

Nejlepší na oblíbených značkách Bessie London a Juno je, že nejsou na českých ulicích příliš k vidění, a proto ještě nějakou dobu nebudou okoukané. Britky už je ale prověřily! Bessie London se vyznačuje netradičními tvary a specifickými odstíny barev a MALL.CZ je nabízí jako jediný obchod v Česku. Kabelky Juno byly původně navrhovány exkluzivně pro luxusní britské obchodní domy a poznáte je podle vkusného designu, netradičních kombinací materiálů a dokonale propracovaných detailů.

Bessie London černá
Nadčasová kabelka v univerzální černé barvě se hodí na party i do kanceláře. Je praktická a prostorná, povrch z umělé kůže je ozvláštněn ozdobnými nýtky.

Bessie London červená
Sytě červená kabelka je doplňkem, který oživí každý outfit a upoutá pozornost kolemjdoucích. Díky praktickému tvaru i velikosti se navíc stane vaší nepostradatelnou každodenní společnicí.

Bessie London modrá
Okouzlující dámská kabelka v barvě nebeské modři se dá nosit přes rameno i v ruce. Díky elegantnímu tvaru, decentnímu zdobení a zapínání na cvoček působí společenským dojmem a hodí se tak i pro formálnější příležitosti.

Juno tmavě hnědá
Luxusní vzhled kabelky Juno upoutá pozornost a pozvedne váš outfit na vyšší úroveň. Trendy doplněk z umělé kůže má zapínání na zip a nastavitelný popruh přes rameno.

Juno tmavě modrá
Moderní dámská kabelka se vyznačuje elegantním designem, kterému dominuje trendy kombinace barev a vnější kapsa. Propracované detaily a vysoká funkčnost jsou u značky Juno samozřejmostí.

Juno béžová
Prostorná kabelka se vyznačuje nadčasovým hranatým tvarem, moderním lesklým povrchem a neodolatelnou kombinací barev, díky které působí velmi žensky a mladistvě.

{phocagallery view=category|categoryid=1725|limitstart=0|limitcount=0}