Loading color scheme

Série Originals ZX nestárne a představuje nové trendy v módě i na sociálních sítích

Populární běžecké boty 80. let šokovaly již tehdy a nadále oslovují vyznavače stylové pouliční módy svým nespoutaným designem a osvědčenými technologiemi. Série adidas Originals ZX se vyznačuje odvážnou barevnou paletou, netradiční kombinací materiálů a čistými liniemi.

Podobně jako tenisová obuv v 70. letech, i řada ZX zvedala laťku sportovních výkonů a stylu díky pokrokovým technologiím, které nabízela. Funkční technologie si jednotlivé modely ponechávají dodnes, díky čemuž nabízí i pro běžné nošení mimořádné pohodlí.

Díky sebevědomé směsici funkčnosti a svěžího vzhledu lze o celé sérii říct, že jen málo jiných bot otřáslo všemi skupinami – od sportovců na dráze až po diváky na tribunách – tak jako právě tato řada. Od prvního modelu ZX 500 se opírá o progresivní a přitom stále praktický design, jež dal vzniknout ikonickým modelům, jako jsou ZX 700, ZX 750 a ZX 850.

Každý, kdo nepřehlédnutelné ZX nosí, ví, že v těchto teniskách si díky jejich designu užije mnoho nevšedních okamžiků. ZX zkrátka sbírají nezapomenutelné zážitky na každém kroku a byla by škoda se o ně nepodělit. Série pokračuje ve svém průkopnictví a vyzývá své nositele ke sdílení zážitků pomocí populárních „shoefies“ na sociálních sítích pod hashtagem #zxzazitky.

Brzy se budete moci podívat, co v teniskách ZX zažívají například Dara Rolins nebo Pasta Oner.

{phocagallery view=category|categoryid=1640|limitstart=0|limitcount=0}