Loading color scheme

Dárky, které jsou IN

Víkend na jachtě
Zcela jedinečná možnost strávit dva dny a dvě noci na jachtě. Mořské vlny vás neohrozí, protože takový zážitek si užijete na oblíbeném jihočeském Lipně. Jen si to zkuste představit – sekt na přivítanou, ovoce podle sezónní nabídky, káva, čaj v neomezeném množství, snídaně v jachtařské restauraci. Možná jste při této představě na chvilku zapomněli, že hledáte tip na dárek pro někoho jiného...Víkend na jachtě je jedinečný zážitek pro zamilovanou dvojici, pro rodiče, pro kamarády. Je jasné, že kromě romantiky na jachtě v Marině se obdarovaní vydají pod vedením zkušeného kapitána i na velkolepou plavbu. V noci pak bude ale jachta patřit jen těm, kdo tento dárek od vás obdrží.

{phocagallery view=category|categoryid=1419|imageid=4415|float=right}Já si létám, já se vznáším
Potřebujete originální dárek pro někoho, kdo miluje létání? Neodvážíte se mu z jakýchkoliv důvodů koupit letenku za hranice? Máme pro vás tip. Darujte let balónem nebo malým vyhlídkovým letadlem v Čechách nebo na Moravě. Pro balonové létání už dávno neplatí, že se můžete vznést z jen z pár míst naší republiky, naopak start balónu je možné domluvit i v blízkosti bydliště obdarovaného. Pokud dáte přednost letadlu, rovněž můžete vybírat z mnoha lokalit po ČR. Novinkou je krásný vyhlídkový let větroněm k Pradědu.

{phocagallery view=category|categoryid=1419|imageid=4416|float=left}Nezapomenutelná masáž s vůní kávy
Přemýšlíte-li, že darujete k narozeninám či k jakékoliv příležitosti masáž, protože víte, že obdarovanému udělá radost, zkuste prostě jinou masáž. Zkuste masáž s vůní kávy. Velmi příjemná masáž v příjemném prostředí a prováděná opravdovými profesionály. Masáž celého těla speciálním kávovým voňavým bio olejem s jedinečnými účinky pro pokožku. Zvláště vhodný je tento dárek, pokud obdarovaný má problematickou pleť, suchou pokožku apod. Pozitivně působí na celkové čištění pokožky těla a v kávovém oleji obsažené enzymy, vitamíny a kofein blahodárně hydratují a zbavují pokožku toxinů. V každém případě je téměř jisté, že při kávové masáži člověk zapomene na starosti všedních dnů a tento dárek si zcela prožije a užije.