Loading color scheme

Značka Stelton uvádí novou kolekci Emma pro milovníky čaje a kávy

Bílá termoska na kávu má objem 1,2 l a její tělo je vyrobené z nerezové oceli. Ta má navíc jedinečné vysoce lesklé provedení. Rukojeť z bukového dřeva pak dává termosce severský podpis.

Termoska na čaj ze stejné kolekce má o něco menší objem – pojme 1 l. Je vyrobena ze stejných materiálů, jen se oproti termosce na kávu liší svou roztomilou buclatou siluetou. Obě konvice jsou vakuové a snadno se ovládají kliknutím na víko. Tento systém umožňuje snadnou manipulaci jednou rukou.

Obě termosky se spolu s hrníčky, mléčenkou a cukřenkou krásně vejdou na podnos, který je poslední částí kolekce Emma. Opět je proveden v naprosto minimalistickém duchu - přesně tak, jak to mají designéři značky Stelton ve zvyku. Při výrobě podnosu byl použit laminát v kombinaci s bambusovým rámem. Kombinace těchto materiálů ponechává kolekci její svěžest a lehkost. Stejně jako design, je nenáročná i jeho údržba – v případě potřeby jej stačí otřít vlhkým hadříkem. Celá kolekce reprezentuje to, co je pro značku Stelton typické - jednoduchý a minimalistický design, který je tak funkční a nadčasový. A to už více než čtyřicet let.

{phocagallery view=category|categoryid=1243|limitstart=0|limitcount=0}