Loading color scheme

Představujeme Auš Interiér – teakový nábytek z Indonésie

Nemáte-li ale zatím jasnou představu nebo byste rádi viděli nábytek zakomponovaný do interiéru, neváhejte a navštivte showroom v Praze na Anglické 13. Auš Interiér nabízí kromě kvalitního zboží hned několik nadstandardních služeb. Jednou z nich je zakázková výroba na míru. Dle přání zákazníka a po konzultaci s designérem je nábytek na míru vyroben v Indonésii.

Každý kus je vyráběn ručně za použití tradičních truhlářských metod v různých možných povrchových úpravách. Mimo nábytku jsou přijímány i zakázky na výrobu obrazů, soch a dalších dekorací podle přání zákazníka. Díky vlastní výrobě a přímému dovozu nabízí Auš Interiér bezkonkurenční podmínky na českém trhu. Se svými místními i zahraničními designéry se zabývá návrhy interiérů i exteriérů tak, aby byly vždy originální, designové, vysoce kvalitní a především ke spokojenosti zákazníka. Specializuje se na rezidenční i komerční prostory, jakými jsou např. restaurace, penziony, hotely, prodejny atd.

Teakový nábytek, který je hlavní komoditou, se stal celosvětovým trendem a je vysoce oblíbený především pro svoji kvalitu a estetickou přitažlivost. Díky přírodním olejům, které obsahuje, je odolný vůči povětrnostním vlivům a hodí se tak i pro výrobu zahradního nábytku, který slouží celoživotně.

{phocagallery view=category|categoryid=1222|limitstart=0|limitcount=0}