Loading color scheme

Naučte se barevně kombinovat

{phocagallery view=category|categoryid=1215|imageid=3619|float=right}Pastelové novinky
„Letošní sezóna je plná novinek v pastelových odstínech. Náladu pozdního večera nebo jemného oparu ranní mlhy, vyvolává nový pastelový odstín modré s šedými podtóny. Netradiční spojení se skvělým výsledkem vytvoříme kombinací s oranžovou v barvě pomeranče," říká Monika Janotová módní odbornice GATE. Uklidňující šedozelená se vedle modrošedé řadí mezi největší favority slavných módních domů. Oba odstíny můžeme kombinovat s jemnými tělovými odstíny nebo pro větší efekt s o několik tónů plnější barvou modré a zelené. Tlumená fialová je barvou pro výraznou osobnost. Nezapomenutelného spojení dosáhnete s teple červenou.

Hnědá s černou nejde dohromady
Jste příznivkyní spíše tmavých barev? Tak nemusíte měnit celý svůj šatník, ale pořiďte si pár barevných doplňků např. v neonových barvách, které krásně prozáří váš jinak barevně zamračený outfit. „Pokud se bojíte, abyste nevypadala s kombinací barev jako papoušek, vylaďte se pouze do dvou barev. Nestárnoucí klasika je černá a bílá, které se hodí nejen k sobě, ale i k ostatním barvám. Krásně k sobě ladí také černá a růžová. Velmi pozitivní a veselou kombinací je tyrkysová s růžovou, dodává Monika Janotova z GATE. Pokud jste zastánkyní, že černá se hodí ke všemu, tak si dejte pozor na kombinaci s hnědou, se kterou černá nevypadá příliš dobře. Máte-li rádi hnědou, spíše ji skombinujte se zlatou nebo zelenou.

Hravost a dobrá nálada
Máte ještě po dovolené krásně bronzovou pokožku? Pak sáhněte po sytě oranžové nebo jemné meruňkové. V šatech této barvy budete nepřehlédnutelné. Velkým barevným hitem je letos také smaragdově zelená. Objevuje se na kalhotových kostýmech, sukních i trendy minišatech. A jak tuto výraznou barvu kombinovat? Nejlépe s různými zelenými, od žlutozelené, zelené s šedavými podtóny až po nejsvětlejší pastelové odstíny.