Loading color scheme

Podzimní look 2013 od značky Lindex

Jednoduchost tkví ve svetrech

Na začátku sezóny, se sice stále vyhříváme v paprscích pozdního léta, ale podzim o sobě dává vědět. Pro toto období jsou nejvhodnější různé typy svetrů. Začněte svůj podzimní look vytvářet právě s nimi.

Klíčovým trendem je vrstvení. Vpusťte do svého šatníků řasené šaty, dlouhé i krátké sukně a kombinujte je s topy s twistovou aplikací a nařaseným střihem. Ještě stále můžete nosit šortky z vybledlé džínoviny a košili imitující uniformu místo bundy.

Nesmrtelné džíny

Existují prvky, které jsou a navždy budou evergreenem každého šatníku. Do této kategorie rozhodně patří džíny. Letos na podzim jejich silueta překročí přiléhavý look, který dominoval po tolik sezón. Místo toho otevíráme dveře klasickým a autentičtějším modelům, s jejichž pomocí dosáhnete realisticky ženského vzhledu inspirovaného pařížským minimalismem a losangeleskou ležérností.

Džíny kombinujte s džínovými košilemi, mikinami a kvalitními bundami tvídového vzhledu. Skvělý look vytvoříte také prostřednictvím krajkových topů, halenek a svetrů.

Skvělý efekt pletenin

Pleteniny jsou v sezóně podzim/zima vždy in, letos to platí dvojnásob. Copové nebo dvojité vyplétání, žebrovitá struktura, žakárové vzory, kombinované příze – tento podzim tohle vše uvidíte. Stejně pestré budou také modely – dlouhé, krátké, delší v zadní části, volné, úzké, doprovázené detaily jako polo límečky, kulaté výstřihy nebo výstřihy ve tvaru V. Novým prvkem sezóny je coatigan – kombinace kabátu a kardiganu. Pletené doplňky jako šály a čepice tyto kousky skvěle doplní.

Holly & Whyte

Návrhářský tým Holly & Whyte hledal podzimní inspiraci na anglickém venkově. Výsledkem je bohatá barevná paleta se záplavou zelené, námořnické modře, červené, oranžové, růžové, velbloudí béžové a zakalené bílé. Mezi materiály dominuje především samet, tweed a různé druhy vlny.

Efekt pletenin násobí nádherné intarzované zvířecí, žakárové a kárované vzory. Vyplétané svetry jsou i letos základem podzimní kolekce Holly & Whyte.

The Black Pant Collection

Věčná klasika a základ šatníku každé ženy jsou černé kalhoty. Tento podzim Lindex představuje The Black Pant Collection - všechny styly a modely, které jsou nezbytné pro váš dokonalý vzhled.
Favoritem každé ženy jsou úzké kalhoty, kalhoty džínového typu, klasické nebo zužující se, se širokými nohavicemi nebo ležérní volné kalhoty.

„Zvolte si svůj styl a přidejte krátkou bundičku, která je naprostou nezbytností. Budete vypadat skvěle celou sezónu," říká Nina Starck, ředitelka designu společnosti Lindex.

{phocagallery view=category|categoryid=1155|limitstart=0|limitcount=0}