Loading color scheme

UŽIJTE SI SVOU OBLÍBENOU HUDBU SE STYLOVÝMI SLUCHÁTKY MARLEY

Legendárního zpěváka Boba Marleyho ani není třeba představovat. Jeden ze spoluzakladatelů reggae, jamajský zpěvák, skladatel a kytarista byl kromě hudby znám také svou láskou k přírodě, svou vizí lepšího světa. V jeho odkazu pokračuje také jeho syn Rohan Marley, zakladatel značky HOUSE OF MARLEY, ve které se snoubí kvalita, preciznost, šetrnost k životnímu prostředí a také svěží, neotřelý vzhled.

Vybírat můžete z těchto řad sluchátek:

JAMMIN´
Základní řada sluchátek do uší nabízí dvě varianty.

Základní, malá sluchátka veselých barev SMILE JAMAICA – ačkoliv jsou menších rozměrů, hudba z nich zní rázně a basy skvěle vibrují. Všechny komponenty jsou z přírodních a recyklovaných materiálů, pro větší pohodlí jsou na výběr hned tři velikosti ušních silikonových nástavců, které poskytují dokonalou izolaci okolního hluku. Ozvučnice je vyrobena z certifikovaného FSC afrického sapele/bukového dřeva a recyklovaného hliníku. 1,3 m dlouhý kabel s textilním povrchem rastafariánského vzoru zabraňuje nepříjemnému zauzlení během používání. Je speciálně vyroben tak, aby eliminoval statickou elektřinu, takže zvuk je jasný a zřetelný. Na výběr jsou čtyři veselá barevná provedení – Curry, Fire, Lilly a Rasta, ke každým sluchátkům navíc praktický obal z bio bavlny. Sluchátka Marley – SMILE JAMAICA jsou k dostání ve vybraných prodejnách, např. síť Datart, nebo na http://www.designbag.cz/marley-smile-jamaica/ za cenu 629 Kč.

Sluchátka PEOPLE GET READY jsou pro všechny milovníky hudby, kteří nechtějí obětovat styl a lásku k přírodě. Unikátně vyrobena z ekologických a recyklovaných materiálů, představují dokonalý balance mezi vyjádřením životního stylu a vysokou kvalitou přenosu zvuku. Sluchátka perfektně snímají basy a umožňují vychutnat si každý jednotlivý tón hudby. Ke sluchátkům jsou rovněž tři velikosti ušních silikonových nástavců a látkový obal z bio bavlny pro ochranu sluchátek. Ozvučnice je vyrobena z certifikovaného FSC afrického sapele/bukového dřeva a recyklovaného hliníku. 1,3 m dlouhý kabel s textilním povrchem zamezuje nepříjemnému zauzlení během používání. Je speciálně vyroben tak, aby eliminoval statickou elektřinu, takže zvuk je jasný a zřetelný. Na výběr jsou čtyři barevná provedení – Midnight, Rasta, Roots a Royal.

FREEDOM
Řada propracovanějších sluchátek nabízí dvě řady pro dokonalý poslech hudby:

Sluchátka REDEMPTION SONG ocení i skuteční hudební fajnšmekři. Do detailu propracovaná sluchátka umožní dokonalý hudební požitek z poslechu – silné basy zní z upraveného akustického systému s high definition 9 mm dynamickými měniči v ozvučnici z certifikovaného FSC javorového afrického sapele dřeva, které se používá k výrobě akustických kytar. Kromě dřeva byl použit také recyklovaný hliník. Konstrukce reproduktorů má speciální ventilační otvory, které zamezují nevhodným turbulencím vzduchu a poskytují tak mimořádně přirozený, bohatý zvuk. Ke sluchátkům je pět velikostí ušních silikonových nástavců pro dokonalý komfort a izolaci okolního hluku a látkový obal z bio bavlny a kůže pro ochranu sluchátek. Pohodlí při manipulaci zajišťuje 1,3 m dlouhý kabel s textilním povrchem rastafariánského vzoru, který zabraňuje nepříjemnému zauzlení a ovladač na kabelu, který je speciálně vyroben tak, aby eliminoval statickou elektřinu, takže zvuk je jasný a zřetelný. Na výběr jsou dvě barevná provedení – Midnight a Mist. 

Sluchátka ZION nabízejí jednoduše vynikající zvuk. Spojte svou duši s hudbou, kterou posloucháte, tato sluchátka vám ji zprostředkují naprosto čistě. Silné basy zní z upraveného akustického systému s high definition 9 mm dynamickými měniči v ozvučnici z certifikovaného FSC dřeva - javorového anebo afrického sapele, které se používá k výrobě akustických kytar. Kromě dřeva byl použit také recyklovaný hliník, který se ve spodní části zajímavě zužuje a díky vroubkům dodává sluchátkům neotřelý, unikátní vzhled. Ke sluchátkům je pět velikostí ušních silikonových nástavců pro dokonalý komfort a izolaci okolního hluku a látkový obal z bio bavlny a kůže pro ochranu sluchátek. Pohodlí při manipulaci zajišťuje 1,3 m dlouhý kabel s textilním povrchem rastafariánského vzoru, který zamezuje nepříjemnému zauzlení během používání a ovladač na kabelu, který je speciálně vyroben tak, aby eliminoval statickou elektřinu, takže zvuk je jasný a zřetelný. Na výběr jsou dvě barevná provedení – Midnight a Mist. Sluchátka Marley – ZION jsou k dostání ve vybraných prodejnách, např. síť Datart, nebo v e-shopu na http://www.designbag.cz/marley-zion/ za cenu 1.999 Kč s ovladačem.

{phocagallery view=category|categoryid=1024|limitstart=0|limitcount=0}