Loading color scheme

Miss World na nákupech

„Boty jsou základ šatníku, takže je velice důležité vybrat si ty správné," komentovala nákupy Taťána. „Navíc podzimní šatník již mám skoro nakoupen, zbývaly už jen boty," dodává. Společnost jí dělaly také výherkyně soutěže o možnost nákupů s Taťánou Kuchařovou. Ta se na chvilku proměnila také ve stylistku a poradila děvčatům s výběrem bot, které se k nim nejlépe hodí. Využívala při tom i svých bohatých zkušeností z módního světa, ve kterém se již nějakou dobu pohybuje.

A nezůstalo jenom u pomoci ve výběru bot a kabelek pro výherkyně soutěže. Táňu pomoc při vybírání a kombinování oblečení zaujala natolik, že pomáhala s výběrem také dalším nakupujícím. V roli stylistky by se rozhodně neztratila.

„Asi jako každá holka miluji nákupy a především pak boty a kabelky. Preferuji spíše pohodlné a cool boty a pak kozačky různých barev. Ty letos pofrčí. A právě nová podzimní kolekce CCC je na ně bohatá," říká Taťána Kuchařová.

A co dělá topmodelka ve svém volném čase? „Snažím se žít aktivně. Diety držet nemusím, protože hodně sportuji. Zamilovala jsem si například jízdu na koni nebo pilátes. Bohužel nemám moc času, protože poslední dobou žiji střídavě tady a v New Yorku, ale 20 minut na cvičení si vždy párkrát do týdne najdu."

A co ještě stihla Taťána tento týden v Praze? „Právě jsem pokřtila další knížku Idoly 30. a 40. let. Jsem velká milovnice starých dob a zejména filmu 30. let a při této příležitosti jsem si oblékla originál šaty Adiny Mandlové z roku 1938 včetně klobouku. Byl to neuvěřitelný zážitek, snad mi přinesou štěstí," usmívá se Táňa Kuchařová.

{phocagallery view=category|categoryid=734|limitstart=0|limitcount=0}