Loading color scheme

Kabelka – královna mezi doplňky

Každá žena by měla mít v šatníku několik kabelek různých velikostí, které střídá podle příležitostí. Nevybíráme je jen podle posledních módních trendů, ale měly by i reprezentovat náš osobní styl. Muži si kupují svá auta a ženy své kabelky.

„Ráno při výběru tašky nesmíme zapomenout, aby ladila s obuví a to jak barevně, tak i stylově. Docílíme tak sjednoceného a harmonického vzhledu." říká Veronika Sajdoková ze společnosti CCC Boty, která pro letní sezónu připravila novou kolekci stylových tašek a kabelek.

Při jejich koupi je důležité si ujasnit, na jaké účely si je pořizujeme, zda na ples, do práce, na běžné nošení nebo chceme univerzální kabelku, která se hodí pro všechny příležitosti. „V nadcházejících letních měsících bychom se neměli bát netradičních materiálů, jako je třeba flauš. Moderní jsou také tašky s kruhovými uchy a háčkovanou strukturou, které krásně evokují atmosféru horkého léta. V kombinaci s pohodlnými balerýnkami vytvoří nerozlučný pár do města i k vodě a se sandálky na podpatku nebo platformě vše povýšíme na sofistikovaný letní model", Dodává Veronika Sajdoková ze společnosti CCC Boty. K létu se hodí také kabelky výraznějších barev a vzorů, které jsou ideální do krásného slunečného prostředí, kde budou jen zářit. Dejte ale pozor při kombinaci s oblečením. Pokud již máte výraznou tašku, stačí si obléct něco střídmějšího.

V dámském šatníku by také neměla chybět univerzální jednobarevná kabelka, která se hodí jak na nákup, tak do neformální práce. Jednobarevnost zaručí, že se bude hodit k více outfitům. Při nákupu dbejte také toho, aby měla alespoň jednu kapsičku, kam si můžete dávat věci, které chcete mít hned při ruce. Každá z vás jistě zná situaci, kdy zvoní mobilní telefon a než ho vylovíte z temných útrob tašky, tak hovor propásnete. Tomu předejdete, když budete mít v tašce alespoň jednu praktickou kapsičku, kam si budete moci dávat své osobní věci. Takže, milé dámy, nezapomínejte kabelku vybírat stejně pečlivě, jako si vybíráme protějšek, který ji za nás zaplatí.

{phocagallery view=category|categoryid=603|limitstart=0|limitcount=0}