Loading color scheme

GET THE LOOK – LÉTO 2012

Inspirace Sicílií

Padesátým letům 20. století módě panovaly sicilský šarm a ženskost, které dodnes patří k nejoblíbenějším letním trendům. Představte si italské ženy – temperamentní, živé, v krásných šatech a na vysokých podpatcích. Takto se setkávají s přáteli v místních tavernách. Silueta je velmi ženská s úzkým pasem a bohatou sukní, barvy zářivé. Převládá fuchsiová, žlutá, zelená, nechybí však ani černá nebo bílá.

Základním prvkem jsou šaty s typickou siluetou 50. let, peplum, balerínové topy, tužkové sukně a vyplétané propínací svetříky. Mezi doplňky nechybí klobouky se širokou krempou, sandály, slaměné tašky a velké sluneční brýle ve stylu padesátých let.

Kouzelné pastely

Dalším zdrojem inspirace jsou jemné pastelové barvy. Tyrkysová, mentolově zelená, šeříkově fialová, růžová a meruňková jsou kombinovány tak, aby vytvářely dokonalý soulad. V kolekci najdete také bílou, nebo matné metalické barvy, jako je zlatá a stříbrná. Tento styl se vyznačuje ženskostí a romantickým vzhledem. Do města se však stejně dobře hodí topy, blůzy, šortky, tužkové sukně a kalhoty podtrhující ženskost.

K dokonalému letnímu looku snadno dopomůžou doplňky jako kožené náramky, šály nebo tašky s kovovými detail i bez nich. Vytváří skvělou kombinaci s pastelovými barvami.

V surfařském resortu

Tato část kolekce se inspirovala plážovým a surfařským stylem, takže se hodí zejména pro chvíle strávené na pláži nebo letní party u vody.

Pastelové odstíny jako meruňkovou, růžovou, světle tyrkysovou naleznete v kombinaci se zářivými tóny ze stejné barevné skupiny. Barevná škála byla dotvořena černou a hnědou, květinovými a listovými vzory, případně metalickými tištěnými nebo flitrovými efekty.

Kromě bikin se uprostřed léta váš plážový šatník neobejde bez šifonové tuniky, maxi šatů, džínových šortek a topů se zavazováním za krkem. To vše můžete doplnit slamáky a slaměnými taškami, zlatými náhrdelníky a náramky, detaily s peřím nebo s imitacemi exotických květin v zářivých barvách, také zlatými nebo pestrobarevnými sandály.

Asfaltová džungle

Trendy pro léto strávené ve městě se vyznačují uvolněností a pohodlností s mixem etnických vzorů, vícebarevných proužků a barev v blocích. V barevné paletě nechybí bílá, béžová a černá spolu s korálovou a vínově červenou. Základními prvky jsou maxišaty, topy bez rukávů, šortky, z doplňků pak zářivá bižuterie a vzorované šály.

Holly & Whyte

Kolekce Holly & Whyte, která byla představena koncem března, naváže na jarní koncept Modern Preppy také v letní sezóně. Těšte se na šaty, šortky, blůzy nebo trička ve výrazných letních odstínech modré, červené a zelené. Mezi vzory nadále dominují klasické proužky a puntíky a společně s nimi výrazné šátkové potisky.

{phocagallery view=category|categoryid=520|limitstart=0|limitcount=0}