Loading color scheme

Tipy na dárky z Flamingoparku

Prvním tipem jsou netradiční svícny a světýlka vyrobená z přírodních materiálů, vhodná pro dekorování vánočních stromečků i vánočních stolů. Flamingopark nabízí hned několik svícnů, od závěsných keramických svícnů ve tvaru vajíčka po romantické vánoční hvězdy a srdíčka. Kouzlo Vánoc vám navodí světýlka, třeba ve tvaru růží nebo světelný pás dlouhý 3 metry, ozdobený přírodními kokony, který prozáří každý temný kout a domovu dodají poklidnou a uvolňující atmosféru.

Designové hodiny ve tvaru měst New York nebo Paříž vám při každém pohybu ručičky přinesou vzpomínky na dovolenou. Filmové fanoušky potěšíte nástěnými hodinami, ztvárňující známou scénu z nostalgického filmu King Kong.

Přítelkyni, sestře nebo kamarádce můžete pořídit ručně vyrobený autorský šperk, například mosazné náušnice. V nabídce jsou i náhrdelníky, prstýnky a náramky z nejrůznějších materiálů.

Pro muže nabízí Flamingopark designová trička s potiskem, oboutranné pásky, peněženky a další originální maličkosti, například pestré šály. Pokud hledáte drobnost pro kamarády, nepřehlédněte malované bavlněné figurky s lidskými charaktery nebo třeba přívěšky ve tvaru zvířátek.

{phocagallery view=category|categoryid=288|limitstart=0|limitcount=0}