Loading color scheme

Lenošíte doma? Nezanedbávejte se. Okořeňte si svůj vztah a barevně si slaďte spodní prádlo

Nastavte si doma s partnerem pravidla a chovejte se jako v běžném provozu, aby váš vztah během karantény neutrpěl. Jasně, nemůžete chodit bez omezení ven, cestovat nebo být třeba denně v práci jako obvykle. To ale neznamená, že budete doma chodit s mastnými vlasy, neupravení a ve vytahaných teplácích. Nastal čas na změnu. Vytvořte si doma více romantiky, každé ráno se upravte a oblečte se do něčeho pohodlného, co ale bude zároveň i sexy. „Trendem poslední doby jsou párové trenýrky ze stejného materiálu a se stejným vzorem v dámské i pánské variantě. Skvěle se v nich lenoší i pracuje z domova. Navíc jsou sexy a už společný výběr nového spodního prádla, může okořenit domácí nudu,“ říká Petr Polák ze společnosti Styx.

Párové trenýrky Styx lze také střídat podle společných aktivit, tedy mít trenky na společný úklid, na zahradu nebo třeba na domácí sportování. Výběr produktů je velice široký, samozřejmostí jsou také propracované střihy, příjemný materiál a bohaté spektrum barev a vzorů.

„Výhodou značky Styx je nejen originální design a kvalitní materiály od samotné látky, potisku, přes gumu až po pečlivý výběr nití, ale také zlaté ručičky českých švadlen,“ říká Adam Rožánek, spolumajitel e-shopu a sítě obchodů Trenýrkárna.cz.

V reakci na současnou situaci jsou pro zákazníky připravené také roušky zdarma, které lze vybrat v košíku jako dárek k objednávce.