Loading color scheme

Energizující kosmetická řada s citrusy vás osvěží

Kolekce Smějící se Buddha obsahuje čtyři hlavní ingredience. Mandarinka je známá pro své osvěžující a energizující vlastnosti, stejně jako sladký pomeranč, který mandarinku doplňuje. Yuzu je rovněž citrusové ovoce, pochází z východní Asie, vypadá jako malý grep a dodává povznášející efekt. Cedrové dřevo pak celou kolekci zahaluje do nezaměnitelné teplé vůně.

Řada obsahuje osm produktů, které zjemní, osvěží a provoní vaši pokožku. Prvním z nich je osvěžující sprchová pěna – gel, který se při kontaktu s vodou promění v bohatou výživnou pěnu. Pro hladký a jemný vzhled vaší pokožky používejte 1-2x týdně krémový scrub nebo tělový scrub s cukrovými krystalky. Oba jemně odstraňují odumřelé buňky a díky zvláčňujícím olejům revitalizují i tu nejsušší pleť. Luxusní mycí záležitostí je pečující sprchový olej, který vytvoří sametově jemnou pěnu, zanechá hydratovanou pokožku a pomáhá udržet si opálení. Celý mycí proces je ideální zakončit bohatým tělovým krémem s antioxidanty, vitaminem E a posilující látkou Centella Asiatica. Hledáte-li především teď v létě účinný antiperspirant, vyzkoušejte 24 hodinovou ochranu proti pocení z této řady, vybírat můžete z tuhé tyčinky nebo spreje. Energizující parfém Rituals je pak mimo citlivou pleť vhodný i pro ložní prádlo, které stejně jako vaši pokožku úžasně provoní.

Kosmetika Rituals obsahuje mimo tělové kosmetiky např. i čaje, svíčky, vůně do auta nebo exkluzivní mycí prostředky na nádobí. Pečlivě vybírané vůně, které vám pomohou relaxovat, vás tak mohou obklopovat i mimo vaši koupelnu. Kompletní nabídku kosmetiky Rituals najdete na www.rituals.cz nebo v obchodních centrech, kde má značka své zastoupení. Jedná se o OC Letňany, Metropoli Zličín, Centrum Chodov, Nový Smíchov, Arkády Pankrác a Černý Most.

{phocagallery view=category|categoryid=1177|limitstart=0|limitcount=0}