Loading color scheme

Gábina Páralová navrhuje svatební šaty "s duší nevěsty"

"Svatební šaty navrhuju moc ráda, obzvlášť když mě nevěsty znají, důvěřují mi a já mám pak volnou ruku. Svatební šaty totiž nejraději navrhuju podle osobnosti a temperamentu jejich majitelky. Nešiju nikdy podle fotografií, každé ze šatů jsou autorský originál, který vzniknul v souhře mých nápadů a přání nevěsty," uvádí Gábina Páralová proces vzniku svatebních šatů v jejím salonu.

Odborník - návrhář se při výběru šatů hodí i tehdy, když si nevěsta není jistá, který střih nebo barva lichotí její postavě a typu. Často jsou pak překvapené, že zvítězí ty střihy, které předtím ani nezvažovaly. „Mým přáním je, aby to nevěstě na svatbě slušelo tak, že se ostatní svatebčanky budou koukat s takovou to malinkou závistí, ideálně si i šuškat, odkudže ty šaty má. Takže se vždycky snažím poradit jen a jen to nejlepší. Nikdy nevěsty ale nenutím do ničeho, o čem nejsou přesvědčené. Aby si pak na svatbě zase neříkaly, do čeho že je ta Páralová navezla," vysvětluje s nadsázkou Gábina Páralová.

Pokud si necháváte šaty šít u návrhářů, nepočítejte s tím, že Vám ušijí šaty na centimetr podle Vaší představy, počítejte spíše s šaty "na motivy" vašich plánů. „Návrhář není krejčí a jeho šaty vždy budou vycházet z jeho stylu. Pokud si tedy necháváte navrhovat šaty, vždy vycházejte z toho, zda máte rádi dílo konkrétního návrháře a nevybírejte si jen podle jména," radí na závěr Gábina Páralová.

{phocagallery view=category|categoryid=1116|limitstart=0|limitcount=0}