Loading color scheme

POMELLATO představuje novou reklamní kampaň s Tildou Swinton

Kampaň se fotila na plážích řeckého ostrova Serifos a její dominantní barvou je azurově modrá – ať už v podobě topazů na prstenech Nudo a Bahia, tyrkysů na náhrdelnících a prstenech z kolekce Capri nebo v podobě namodralé mlhy, jež dává vyniknout kráse prstenů M´ama non M´ama, náramků Tango nebo náušnic Victoria.

Barevná exploze v podání šperků Bahia vás okamžitě přenese do tropického ráje. Díky kontrastním barvám a nepravidelným tvarům působí dojmem, že jsou spíše výtvory přírody než člověka. Prsten Bahia z růžového zlata je toho dokonalým příkladem: modré topazy různých velikostí vypadají, jakoby byly vytvarovány vlnami, vyplaveny na pláž a zasypány zrnky růžového safírového písku. Náušnice Bahia zase připomínají vodopád u exotického jezera.

Paletu intenzivních odstínů kolekce Tabou nově rozšiřuje jasně zelený olivín zasazený do speciálně upraveného černěného stříbra, které ještě více umocňuje jeho zářivou barvu pulzující životem. K dostání je v podobě nepřehlédnutelných prstenů a náušnic z růžového zlata.

{phocagallery view=category|categoryid=560|limitstart=0|limitcount=0}