Loading color scheme

Kabelky a tašky na cesty - v létě i po celý rok

Těžko byste hledali praktičtější kousek než je letošní novinka Boston Bag. Díky odpínatelným popruhům je to batoh i taška do ruky, uvnitř má tři kapsy a hlavní zapínaní je na zip. Ocení ho cestovatelé, ale i maminky ke kočárku. Je 100% vagnaský, bez kožených prvků.

Nejen na ostrově Capri si užijete tenhle stejnojmenný batůžek, protože jednoduché pytle na šňůrky z módy nikdy nevyjdou. Batoh Capri z pratelného papíru je prostorný a užijete ho na pláži, na sport i na procházky ve městě.

Na večerní procházky romantickou Paříží je jako stvořená malá kabelka Paris Bag. Potěší milovníky zvířátek, protože je zcela bez kožených prvků a tedy 100% veganská. S popruhem crossbody ji unosíte přes den, večer odepnete a máte elegantní psaníčko.

Kdo byl někdy v New Yorku, tak ví, že batoh je do tohoto města plného života nejlepším parťákem. Batoh New York z pevného pratelného papíru je vodotěsný, podšitý pevnou bavlnou a je plný praktických kapes. Díky možnosti otevřít ho na 180° se ke všem věcem uvnitř dobře dostanete..

Pro milovnice velkých kabelek je taška Milano. Má klasický a jednoduchý tvar, dvě praktické kožené uši a uvnitř praktické kapsičky na zip. Skvělá na celodenní procházení po Milaně, ale třeba i na nákup.

Ať už se vypravíte na proslulou Bondi Beach v Sydney nebo k Máchovu jezeru, praktická taška na věci k vodě se vždycky hodí. Novinka Sydney Bag z pratelného papíru má originální prostorový potisk a platinovou barvu, která je jako druhá bílá – hodí se prostě ke všemu. Uši jsou z pevné bavlny, takže je taška 100% veganská.

Když do Říma, tak jedině s taškou Roma bag. Ta je v nabídce ve dvou velikostech. Větší je ideální cestovní taškou na prodloužený víkend. Menší má klasickou kabelkovou velikost.

Bez pořádně vybavené kosmetické brašničky správná žena ani neopouští dům. Proto má Uashmama v nabídce hned tři velikosti – podle toho, na jak dlouho jedete a kolik toho s sebou potřebujete. Brašnička je z odolného pratelného papíru a zapínání je na zip.