Loading color scheme

Kolekce, která se přizpůsobí

Tailored LAB nabízí tři velikostní a barevné varianty: Floid, Extrafloid a Trawel.

Floid
Typický Floid od Eastpaku ve vojenské zelené i černé barvě s oranžovou podšívkou je nejmenší z kolekce s objemem 16 litrů. I přes svou velikost ale nabízí dostatečný prostor pro bezpečné uložení notebooku (speciální polstrovaná přihrádka 40 x 26 cm) a řadu funkčních předních kapes, včetně klipu na klíče a speciálních popruhů umožňujících upravit velikost batohu podle potřeby. Nechybí ani speciální polstrované ramenní popruhy a zadní část batohu pro pohodlné nošení. Cena 3 400 Kč.

Extrafloid
Nový zdokonalený a větší bratr batohu Floid v černé barvě s oranžovou podšívkou. Disponuje dvěma velkými oddíly, které dohromady nabízí až 21 litrový prostor. Díky speciální vnitřní polstrované kapse bezpečně uloží notebooku až do 15,4 palců. Nabízí také řadu venkovních kapes – vpředu i vzadu, včetně popruhů umožňujících nastavit velikost batohu. Ramenní popruhy, stejně jako zadní část batohu, jsou polstrované pro pohodlné nošení. Cena 4 200 Kč.

Trawel
Největší batoh z kolekce s prostorem 31,5 litru v černé barvě s oranžovou podšívkou, který se stane nepostradatelným společníkem především na cestách. Stejně jako všechny batohy z kolekce má také polstrovanou přihrádku na notebook, a navíc několik oddělených kapes, vnitřních i vnějších. Na první pohled vypadá jako kufřík s řadou kapes, lze jej nosit za kratší ucha po stranách, anebo ze speciální zadní kapsy na zip vyndat polstrované ramenní popruhy pro pohodlné nošení na zádech. Cena 4 500 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=2339|limitstart=0|limitcount=0}