Loading color scheme

Kabelky, které si zamiluje každá žena

Bez kabelek to nejde
Ačkoli je snad každá z žen hrdou majitelkou nejedné kabelky, kdykoli jdeme kolem výlohy a uvidíme novou kolekci kabelek, neodoláme, ihned se zamilujeme a máme pocit, že bez této kabelky to prostě nejde, a tak utrácíme penízky za nové a nové kabelky. I proto máme kabelky rozdělené podle příležitostí, jako je například kabelka pro běžné nošení, do práce, na večerní akceči plesy. Na každou příležitost se hodí jiná velikost, tvar i barva kabelky. Taková kabelka není jen praktickou záležitostí, ale také módním a stylovým doplňkem. Proto je výběr kabelky pro každou ženu velice důležitý, čemuž odpovídá i rozsáhlá nabídka.

Stylově vždy a všude
Krásné kabelky značky Love Moschino jsou nejen stylové ale i praktické. Vybírat můžete z různých možností - od nejmenších kabelek typu psaníček či větších typubag, s šátkem či bez. Právě psaníčka jsou důležitou součástí našeho šatníku.Na luxusní večeři, ples či raut s sebou samozřejmě nemůžete táhnout oversized kabelku, a proto přichází na řadu elegantní psaníčko, ať už do rukyči praktičtější varianta přes rameno.

Nezapadněte v davu
Líbí se vám výrazné vzory a barvy? To jsou především originální kabelky Desiqual, Takové kabelky jsou zejména pro ženy, které nechtějí zapadnout v davu a mají rády pestré kousky. Co se týká tvaru a velikosti, nabízí značka Desigual širokou paletu kabelek. Každá z nás určitě někdy potřebuje oživit svůj outfit výrazným módním doplňkem, proč tedy ne kabelkou značky Desigual, která i z usedlého outifitu vykouzlí zajímavý look?

Kabelky pro sofistikované ženy
Do práce, na obchodní schůzky či jednání musíme sáhnout po něčem decentnějším, jako jsou například elegantní kabelky Matt and Nat. Do ruky, přes rameno, béžové, černé nebo fialové - při výběru kabelky Matt and Nat nebudete vědět, kterou dřív, neboť každá má své kouzlo.

Žádné ženě by v šatníku neměla chybět praktická oversized kabelka, do které se vejde vše, co potřebujete. Taková kabelka je praktickým pomocníkem i při menším nákupu. Módní kabelky od značky Mango zahrnují nejen kabelky XXL velikosti ale i elegantní psaníčka do ruky či přes rameno a mnoho dalších.

Stylové kabelky Valentino jsou pro změnu kabelky střední a menší velikosti, elegantního stylu a univerzálních barev, které můžete hravě kombinovat. Hodí sejak k šatům, tak i k džínsům a svetru. I proto představují ideální tašku pro každodenní nošení, neboť pojmou vše, co má mít každá žena neustále u sebe – peněženku, mobil, klíče, kosmetiku a papírové kapesníčky.

{phocagallery view=category|categoryid=2037|limitstart=0|limitcount=0}