Loading color scheme

ZAVAZADLA ARCHITECTURE URBAN KDYŽ SE STYL SNOUBÍ S FUNKČNOSTÍ

Kufry a cestovní tašky jsou zhotoveny z Nüwa® tkaniny, při jejíž tvorbě je využíváno o 30% méně vody a tepla než u jiných průmyslových standardů a díky tomu je šetřeno životní prostředí. Neformální, ale rafinovaný vzhled má na svědomí tradiční hladká kůže Nappa, která je nejen krásná, ale také jednoduchá na údržbu – stačí ji jen zlehka přetřít hadříkem namočeným v mýdlovém roztoku. Zanedbány nejsou ani samotné konstrukce, protože právě do jejich výroby vkládá značka celé své srdce.

Zatímco voděodolné zipy chrání vaše věci před okolními nepříznivými vlivy, vnitřní kapsy opatřené dvojitou keprovou podšívkou jsou ideální pro uskladnění vašich cenností. Speciální drážky YKK® zipu jsou inspirovány čepelí legendárního švýcarského armádního nože. Velkou výhodu představují přezky, magnetické uzávěry a karabiny, které zajistí, že budou vaše věci v bezpečí a zároveň snadno dostupné. Elegantní detaily pak plní úlohu designových prvků.

Víceúčelové organizační prvky umožňují přizpůsobit svůj úložný prostor i pro laptop a tablet, zatímco vás udržují ve spojení s rodinou či přáteli. Pokud cestujete s více zavazadly, můžete zadní kapsy snadno přeměnit na rukáv, který se posouvá přes držadlo zavazadla. A když budete muset nést více zavazadel, expanzivní zip poskytuje další úložný prostor.

Victorinox vám však nabízí mnohem víc, než praktické a stylové kufry. Bezplatný program Swiss Tracker se postará o vaše ztracené zavazdlo a pětiletá záruka Global Lifetime Plus se vztahuje na veškeré škody způsobené leteckou přepravou, vlaky, taxíky a dalšími veřejnými dopravci.

{phocagallery view=category|categoryid=1756|limitstart=0|limitcount=0}