Loading color scheme

VÁNOCE S FREYWILLE

RŮŽOVÉ ZLATO
Krásná kolekce v růžovém zlatě potěší svou výjimečností každou ženu, která miluje něco skutečně výjimečné. Inspirována je dílem českého umělce Alfonsa Muchu. Značka FREYWILLE už projevila úctu k dílu tohoto velikána kolekcí, která byla inspirována herečkou Sarah Bernard. Pro její velký úspěch na trh přichází nový design: POÉSIE D’AMOUR.

Nové designy inspirovány tímto umělcem hravě využívají jeho typické páví pero a další ikonické prvky, známé z jeho obrazů a kreseb. Barevná škála připomíná drahokamy - například safír nebo smaragd a přináší okouzlující barevnou hru. Moderní a nadčasové růžové zlato tvoří dokonalý rám pro tyto jemné vzory.

UMĚNÍ PSANÍ RUKOU
Dnes už rukou píšeme skutečně jen při výjimečných příležitostech. I ty ale můžeme povznést na ještě výjimečnější úroveň díky luxusním perům FREYWILLE. Psaní dnes dominují počítače, no text psaný rukou zdůrazňuje jeho důležitost. Psaní rukou je taky odrazem sama sebe. Úžasný vzhled nástroje, kterým píšete, taky pomáhá umocnit dojem výjimečnosti. Model inspirován majestátním Alexandrem Velikým odráží sílu slavného makedonského krále. Hrot je ze 14-karátového zlata, dokonalé zdobení i povrchová úprava mu dodávají správný punc luxusu.

Model Caesar je elegantní kuličkové pero a šperk současně. Dokonalá vyváženost mezi stylem a funkčností. 24-karátové bílé zlato a perfektní smaltování z něj dělají ideální psací nástroj moderní ženy.

{phocagallery view=category|categoryid=2290|limitstart=0|limitcount=0}