Loading color scheme

Emporio Armani: Dárkové sety. Přinášejí Klenoty Aurum.

Set se speciálně navrženým náramkem a náušnicemi nabízí nové hodinky z  ušlechtilé oceli s perleťovým ciferníkem a koženým řemínkem v tónu Nude. Jemný náramek s přívěsky je ve dvou tónech kovu s osázením křišťálovými kamínky; náušnice ve tvaru srdce v tónu růžového zlata dolaďují celkový vzhled.

Elegantní a přesně padnoucí řemínek z  ušlechtilé oceli nabízejí klasické hodinky osázené 122 křišťálovými kamínky pro působivý, luxusní vzhled. Ten je doplněn řetízkem s výrazným přívěskem s osázením pavé (osázení jeden vedle druhého, jako dláždění kamínky) a ladícími náušnicemi ozdobenými logem EA.


Stylové dámské a pánské sety značky Emporio Armani jsou k dostání v síti prodejen a e-shopu Klenoty Aurum.

Emporio Armani je řadou, kterou světoznámý návrhář uvedl v roce 1981 a je zaměřena na mladé. Odtud pramení i jméno - Emporium, které má evokovat "demokratickou" módu. Dnes je značka s orlem v logu samostatnou linií, která kopíruje hlavní značku, má však samostatného ducha. Jeho znaky jsou ležérní styl a vysoká estetika zpracovávaná živým, městským jazykem. Tak Emporio Armani vždy reaguje na současné potřeby mladého stylu. Doplňky v podobě šperků a hodinek Emporio Armani Vám přinášejí Klenoty Aurum.

Shlédněte další zajímavé kousky značky EMPORIO ARMANI.

{phocagallery view=category|categoryid=2115|limitstart=0|limitcount=0}