Loading color scheme

Elegantní pera z limitovaných kolekcí značky Cross pod stromečkem potěší luxus milující muže i ženy

Darovat pero má jednu skvělou výhodu - obdarovaný si na vás vzpomene vždy, když ho bude používat. A kvalitní pero bude používat dlouhé roky a může tak být nejen luxusním dárkem, ale i investicí. Vhodným vánočním dárkem mohou být například pera z limitovaných kolekcí od jednoho z nejstarších výrobců per na světě, světoznámé značky A.T.Cross. Limitované edice obsahují kuličková i plnicí pera v krásných designech. Černá a stříbrná se hodí pro náročné muže, pozlacené kousky udělají radost elegantním dámám a barevné varianty potěší především extravagantnější ženy.

Pokud vaši blízcí rádi cestují, určitě ocení decentní limitovanou kolekci Peerless Citizen. Ta byla vydána k oslavě světových metropolí Londýna, New Yorku a Tokia a každé z per je zdobeno jemným gravírováním se symboly právě těchto měst. Mosazné tělo je zdobeno doplňky z 23karátového zlata nebo platiny a krystalem Swarowski. Luxusní dárkové balení a stojánek pro vystavení pera jsou součástí balení. Na penShopu koupíte pera z této kolekce od 8 400 Kč.

Věděli jste, že rok 2016 je podle čínského kalendáře Rokem opice? Krásná pera z limitované kolekce Year of the Monkey vám to budou každý den příštího roku připomínat. Nádherný design se šroubovacím víčkem, dokonalá rytina opice a ručně leštěná laková povrchová úprava dovedou přitáhnout pozornost. Motiv opice ztělesňuje přirozenou inteligenci a rychlé reakce. Že znáte někoho, na koho tyto charakteristiky přesně sedí?

Pera kolekce Year of the Monkey jsou dodávána v luxusní dárkové krabičce černé barvy se zlatým zdobením s motivy opice a stojánkem k vystavení pera nejen na psací stůl. Na penShopu je koupíte už od 7 140 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1854|limitstart=0|limitcount=0}