Loading color scheme

Hany Koi náušnice Singles

Hany Koi přináší kolekci náušnic Singles, kterou si podle libosti můžete nakombinovat buď z jednoho, nebo vice motivů, protože všechny k sobě ladí a vytváří dokonalý celek. Co třeba na jednom uchu mořská hvězdice a na druhém roztomilý lístek?

Jako lehká motýlí křidélka s dokonalou strukturou, jako vápenitá schránka, která ochrání před živly, ale nezatíží, jako list, který se každé jaro rodí znovu, aby na podzim umíral a rozdal se půdě.

Taková je nová kolekce náušnic Singles od Hany Koi inspirovaná přírodou a malými živočichy. Náušnice jsou ve stříbře na řetízku dlouhém 8,5 cm s oxidovanou povrchovou úpravou, který můžete nastavit do požadované délky. Velikost přívěsků je kolem 1 cm. K dostání je i zlacená verze.

Návrhářku Hany Koi fascinují jemné a dokonalé struktury přírody, které nehynou či se stále obnovují, které inspirují a svádí k doteku, které zdobí a byly jako první využity pro výrobu šperků před mnoha tisíci lety. Autorku fascinuje bezčasí těchto tvorů, jejich dokonalost v jednoduchosti, krása, která oponuje současné době i svébytnost, se kterou nerušeně spočívají v v korunách stromů či mořských hlubinách.

{phocagallery view=category|categoryid=1629|limitstart=0|limitcount=0}