Loading color scheme

Letošní podzim se bez doplňků neobejde!

K podzimu patří i občasné přeháňky, při kterých oceníte nepromokavý ale stylový batoh či kabelku. Při výběru si samozřejmě nejdříve vyjasněte, pro jaké účely budete primárně tašku využívat a co od ní očekáváte, teprve až poté vybírejte barvu nebo odstín. Vedle letos rozhodně nešlápnete s barvami jako hnědá, smetanová, béžová, ale i decentními odstíny červené či oranžové. 

Rozhodně se nebojte ani stále trendy batohů. Módní značky se předhánějí ve střizích materiálech, ale i barvách. Vybírat můžete i z modelů, které lze nosit jak do práce, tak na volnočasové aktivity. 

Kvůli deštivému a chladnému počasí musíme začít řešit i obměnu bot. Při výběru vycházkové městské obuvi doporučujeme na podzim upřednostnit koženou obuv, ano, vyžaduje důkladnější péči, ale uvidíte, že nebudete litovat. Jako inspiraci pro dámy, které dávají přednost eleganci, jsme připravili kotníkové boty s plnou špičkou a perforovaným povrchem zbytku obuvi. Design luxusní značky Baldinini působí originálně a žensky a této botě můžete dát zcela jiný vzhled jen obměnou různě barevných ponožek.

Pro podzimní vycházky do města nebo i pracovní schůzku jsou ideální trendy mokasíny z broušené červené usně. Semišové polobotky jsou pak ideální volbou k pánskému volnočasovému outfitu.

Pokrývky hlavy jako klobouky už dávno nepatří do kategorie „oldskůl“, ale těší se stále větší oblibě, na letošní podzim by alespoň jeden nový kousek ve vašem šatníku neměl chybět. Dodá celkovému vzhledu originalitu a hravost. Na detailech záleží. Pokud chcete outfit ozvláštnit, hrajte si s drobnostmi, jakým je například opasek. Pánům doporučujeme nestárnoucí klasiku v podobě kvalitního pleteného pásku značky Blažek.

Pokud si myslíte, že hodinkám už odzvonilo, tak jste na omylu. Jsou svébytným doplňkem, který z ruky muže dokáže vykouzlit ruku úspěšného a sebevědomého gentlemana.

K podzimu neodmyslitelně patří i nejrůznější plédy, šátky nebo šály. Nejenže chrání krk před chladem, ale opět pomocí nich můžete i z obyčejného outfitu vytvořit zajímavý celek. Nebojte se experimentovat nejen s materiály a barvami, ale inspirujte se i různým stylem vázání takových šátků a šál.