Loading color scheme

Dárek k zásnubám, svatbě či výročí? Překvapte zamilované sladěnými sety trenýrek a škrabošek El.Ka!

Originální svatební dar
Svatba dá novomanželům pořádně zabrat. Ať už druhý den mizí do dalekých končin užívat si líbánky, nebo svatební cestu odkládají, pohodlný outfit na spaní a škrabošky přijdou vhod. V hotelu i doma v ložnici. 100% bavlna je příjemná i v letních vedrech a navíc v nich pár vypadá… Jako pár! Máte lepší nápad na svatební dar?

Snubní trenýrky? Proč ne?
Ani snoubenci si moc klidu neužijí a příležitostí pořádně se vyspat s blížícím se termínem svatby ubývá. O to víc ocení škrabošky, ale i příjemný outfit (nejen) na spaní. Kdy jindy se sladit v posteli než před svatbou?

Bavlněná svatba
Co znamená zlatá nebo stříbrná svatba ví každý. Ale znáte tu bavlněnou? Bavlněná svatba se slaví při prvním výročí. A dary by měly být… Hádejte z jakého materiálu? :) Trenýrky i škrabošky El.Ka jsou ze 100% bavlny, takže požadavek splní na jedničku. 

Svatební set si můžete vybrat z 11 různých variant. Trenýrky můžete mít s puntíky, srdíčky, pandami, melounky nebo třeba něžnými vlaštovičkami. Oční škrabošky dostanete samozřejmě sladěné. Kromě potisku si u trenýrek vybíráte zvlášť dámskou i pánskou velikost, a pokud by to bylo málo, můžete si navolit i vlastní design přebalu. Standardní je s nápisem „Protože jste prostě nejlepší”. Svatební set El.Ka je krásně zabalený, originální a přitom praktický. Nad svatebními dary si letos hlavu lámat nemusíte, El.Ka to vyřešila za vás! 

V nabídce El.Ka Underwear kromě svatebních setů najdete i pohodlné dámské kraťásky a trička, trenýrky na spaní pro muže, ženy i děti a také boxerky pro muže.