Loading color scheme

Letní dětská móda. Hravě, pohodlně a s nápadem!

Pro holky
Ať už půjde o jakoukoli událost, do šatiček a sukní se zamiluje každá malá parádnice. Nesmí však chybět barevné vzory, veselé pruhy, volánky a originální potisky, které budou bavit už od prvního pohledu. V parných dnech jsou navíc takové vzdušné šaty i praktičtější volbou, než třeba kalhoty či legíny.

Vedle klasických šatů můžete samozřejmě sáhnout i po praktických šortkách z příjemných materiálů. Ideální jsou i pro výlety nebo dětská hřiště, protože děti nebudou omezované v pohybu. Šik bude vaše dítko ve lněném kompletu s trendy třásněmi. 

Pro kluky
Cit pro vkusný design se musí pěstovat také u malých elegánů. Pomohou vám v tom například chlapecké košile, které vyniknou jak při běžném nošení, tak i při slavnostnějších příležitostech. Jasnou volbou elegance je značka Gant, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1799 Kč, outletová cena 1259 Kč. Pro všechny rošťáky jsou v létě ideální rovněž kalhoty či kraťasy s laclem. Příjemný materiál, maximální komfort, efektní kapsy. V obchodech najdete „lacláče“ jak pro starší kluky, tak i pro ty nejmenší. 

V neposlední řadě doplňte šatník vašich dětí plážovou výbavou. Co by to bylo za léto bez vodních radovánek? Základním stavebním kamenem jsou bezpochyby plavky. Čím veselejší, tím lepší.

K tomu dětem pořiďte nepostradatelné plážové doplňky, které jim zpříjemní hrátky a zároveň ochrání před neúprosnými slunečními paprsky. Kvalitní brýle vybírejte u osvědčených značek, které používají certifikované materiály a zajistí tak stoprocentní ochranu vašeho dítěte před UV zářením. 

Co je u dětí zcela zásadní, je pečlivý výběr bot. Zde by na prvním místě měla stát především kvalita, která zajistí co nejlepší oporu nohy. Ideální scénář samozřejmě je, když se perfektní zpracování potká s krásným designem. V horkých letních dnech potěší například sandálky, u nichž je hlavním benefitem vzdušnost. Noha se nepotí, zároveň má potřebnou stabilitu a komfort.

Inzerce:

Mattero D?tsk� Triko 164-170