Loading color scheme

V čem vyrazit na hory?

Na procházky horskými vesničkami
Zažít horskou atmosféru nemusíte pouze v extrémních nadmořských výškách. Městečka a vesničky lemovaná pohořími mají svoji nezaměnitelnou tvář, a tak i obyčejné courání městem dovolí návštěvníkům pocítit horské prostředí. Pohodlné kalhoty Maloja RebeccaM. perfektně padnou, skvěle vypadají a žena se v nich cítí velmi pohodlně. RebeccaM. jsou přesně těmi kalhotami, které si můžete vzít do města i do přírody.

Co na sebe přes den a večer k ohni?
Kostkovanou košili! Maloja MuraM. je jednou z těch multifunkčních, která podtrhne ležérní městský styl. Obsahuje v sobě technologii chránící proti škodlivému UV záření, kterého je v horských oblastech více než v nížinách. Navíc ji můžete kombinovat jak s legínami, tak šortkami, a stále budete vypadat skvěle. Je libo modro-oranžová nebo zeleno-šedá barevná kombinace? (Na fotografii zeleno-šedá)

Přes den může i ve výškách být horké letní počasí. Vyměňte dlouhý rukáv za top bez rukávů MiaM. Volnější, pohodlný střih, něžná růžová barva s jemným logem Maloja… každá žena bude nepřehlédnutelná na hřebeni.

Horská klasika
Dalším nezbytným kouskem ve výbavě na hory je klasické tričko s krátkým rukávem. Maloja LuisaM. je přesně tou správnou volbou. Vyrobeno v pěti zemitých a trendy barvách. Rychleschnoucí materiál a ochrana proti UV záření jej povyšuje na vysoce funkční kousek oblečení. Padne skvěle každé ženě.

Hurá na hřeben!
Na výšlap jedině v pořádných kalhotách! Kdo říká, že nemůžou být také trendy? Maloja PilaM. splňují vše. Funkčnost, pohodlí, trend. Nemusíte se bát deště, kalhoty odpuzují vodu. Nemusíte se bát módní policie, kalhoty jsou úzkého střihu, v pěti barvách a ozdobené jemným logem Maloja. Poslední výkřik horské módy!