Loading color scheme

Desigual DÁMSKA KOLEKCE jaro/léto 2018

Velký důraz je kladen na přírodní materiály a potisky, které nás přenesou hned v úvodu sezony blíže k létu. Pohledy budou poutat monochromatické kousky v lesklých barvách. Pletené šaty jsou triumf této sezony. Navrženy jsou pro každý typ postavy v různých délkách - krátké, středně dlouhé i dlouhé a jejich charakteristickým „rukopisem“ jsou neočekávané potisky a detaily.

Další z trendů pro jaro a léto mají inspiraci ze Středomoří s nečekanou směsí různých pruhů (úzké, široké, rovné, šikmé...), záplat i dalších klasických vzorů. Jeden z trendů zachází do hloubky džungle, botanické zahrady i exotických míst. Vybrané modely s sebou nesou nečekané potisky jako ananasový džus.

Pro absolutní pohodu při nošení během slunečných dnů je základem 100% bavlna nebo len. Desigual miluje kombinování volnočasového i více formálního oblečení. Nová sezóna je hrou takových kombinací. V kolekci zaujmou bundy ve vojenském stylu s kimono rukávy, denimové bundy s háčkovanými rukávy i mikiny s asymetrickými střihy a odvážnými detaily.

Vytvoření nečekanému vzhledu nebude nic složitého. Nová sezona je i o rozbití každodenní rutiny a vytvoření kombinací, díky kterým se budete cítit odlišně.

{phocagallery view=category|categoryid=2405|limitstart=0|limitcount=0}