Loading color scheme

Desigual - doplňky jaro/léto 2017

KREATIVNÍ DOPLŇKY
Stvořeny pro základ šatníku. Kabelky byly vypracovány s ohledem na všestranné a praktické využití. Výborné materiály jsou navrženy tak, aby dlouho vydržely a dělaly Vám radost nejen jednu sezonu. Abyste nemusely nosit s sebou zbytečně těžkou kabelku, tak množství kovových prvků bylo zredukováno. Pokud jde o univerzálnost, tak víceúčelové designy jsou středobodem zájmu. U některých modelů máte místo jedné kabelky hned dvě, nebo stačí vnější a vnitřní stranu mezi sebou prohodit a máte nový kousek. Některé modely mají v sobě skrytou další kabelku, která se dá nosit i samostatně. Spolu pak také tvoří praktický celek, co se dá využít na telefon, klíče a další drobnosti.

UMELĚCKÉ POTISKY
I tašky, ideální pro nakupování, nejsou obyčejné. Celá řada uměleckých potisků vyvažuje různorodost stylů.

NOVÝ ZÁKLAD
Batohy jsou navrženy pro volný čas, a to ku příkladu pro milovníky a milovnice městské cyklistiky. Nakonec třeba dát zelenou ekologii.

SOFISTIKOVANÉ DETAILY
Novinkou této sezony jsou zdobené modely jinou formou než potiskem. Používají se různé techniky perforování, vyšívání i zdobení. Cvoky a korálky tvoří elegantní vzory. Kultovní patchwork byl přepracován od základu a nechybí hra s materiály a texturami. Desigual tak přináší nový pohled na color blocking.

VNITŘEK PROPRACOVÁN JAKO VNĚJŠÍ STRANA
Vnitřek je propracován jako vnější strana, a tak si užijete prvotřídní zpracování i po jejím otevření. Kapsy, zipy a každý detail byly v centru zájmu. Můžete je nosit v ruce nebo na rameni.

….A SAMOZŘEJMĚ
Kolekce by nebyla kompletní bez široké nabídky vysoce kvalitních šátků s inovovanými prvky.

Další zajímavé kousky oblečení od značky DESIGUAL najdete zde!

{phocagallery view=category|categoryid=2110|limitstart=0|limitcount=0}