Loading color scheme

Dámská móda s.Oliver pro podzim a zimu 2015/2016

s.Oliver Women … když se ženskost potkává se sportovní ležérností
Móda tradiční casual řady s.Oliver je moderní s vytříbenými materiály i střihy, v provedení se elegance mísí s uvolněným sportovním stylem. V popředí najdeme vlnu a různé druhy pletenin, vždy s důrazem na texturu a finální vzhled. Inspiraci návrháři hledali v umění, nejprve se zaměřili na rozmanitost a pohodu moderního street artu. Dále se prosadil americký pop art s Andy Warholem v čele, nechybí zde atraktivní plakátové potisky, proužky a puntíky v černé a bílé, ale i jasné odstíny. Následuje motiv drsné zimní krásy moře, kde je military styl kombinován s jemností, volností, ženskostí. Pod vlivem městského prostředí se kolekce točí kolem pletenin. Nejen svetry, vesty a ponča jsou ve 3D vzhledu, robustním a oversize provedení, se stromečkovým vzorem, prošíváním, výšivkami či kožešinovými detaily. Do módního světa byla přenesena i krása zasněžené skandinávské krajiny, objevují se hřejivé peleríny a plédy v bílé, krémové a kouřově modré, velmi časté jsou volné roláky. V plesovém období s.Oliver nabídne malé černé! Móda v černé s ironickými surrealistickými detaily ze třpytivých kamínků se v závěru sezóny prosadí stejně jako doplňky se zvířecími potisky a péřové bundy v nových střizích.

s.Oliver DENIM Women … osobitý urban look
Tři hlavní směry lze zaznamenat v rámci nových podzimně zimních kolekcí urban řady s.Oliver DENIM. První staví na cool looku v rytmu street artu a hudby. Kolekce nabízejí čistý uvolněný styl s tradičními prvky i nově interpretovaným sportovním nádechem. Módu oživují grafické foto potisky, tahy štětcem i nápisy. Druhý směr přeneseně propojuje drsný arktický život s moderním internetovým světem, což se v módě projevuje ultra-moderním stylem s inovativními materiály a vzhledy. Poslední zpracovává dandy styl, slušný vzhled je podpořen tradičními vzory. Kolekce si hraje s kontrasty mezi mužským a ženským stylem, boxy a splývavými střihy nebo vrstvením. Upozorněme na kožené prvky, kožený vzhled a 3D textury kombinované s hladkými jemnými povrchy.
U svršků zůstávají prodloužené délky i asymetrické střihy, hra s transparentností, ozdobnými detaily. Hitem jsou buklé příze, zpracovávané samostatně i ve směsích, stejně tak boxy a zkrácené střihy svetrů se spadlými rameny, roláky a žebrovaný vzor. U kalhot je populární skinny střih a joggers typ. Jemně třpytivé povrchy tkanin se potkávají s koženým vzhledem, prošíváním a 3D texturou. U sukní převažuje pouzdrová nebo ve skate stylu. Ve světě džínsů vládne streč a ultra skinny a slim střih, včetně provedení s vyšším pasem. Použitá džínovina je elastická a velmi jemná, originalitu umocňují různé úpravy povrchu. Samozřejmou součást kolekce představují parky, nově v obnošeném vzhledu s kožešinovými prvky či potiskem. U bund a kabátů obecně se nejčastěji pracovalo s vlnou, kůží a nylonem, případně žerzejem.

s.Oliver PREMIUM Women … elegance plná kontrastů
Elegantní móda prémiové řady s.Oliver staví nové kolekce pro podzim a zimu na souhře čistých tvarů a kontrastních materiálů, jemné látky se potkávají s hrubšími, široké střihy s úzkými. Zpracování vysoce kvalitních materiálů a vybraných barev přináší vznešený, přitom moderní vzhled. Kalhoty, kabáty i sukně prošly inovací, těšit se můžete na různé délky a nové siluety včetně vyššího pasu. Zpět jsou kalhotové sukně, které alternují s těmi v délce ke kotníkům ze vzdušných materiálů. V nabídce najdete ponča, peleríny, blejzry, oversize kabáty i další typy boxy střihů. Námětem byla návrhářům tři témata. První inspirativní vlnou se stala léta 60. a pánský styl. Móda je upravená, pohodlná, elegantní, kalhoty s úzkým pasem a širokými nohavicemi á la Marlene Dietrich nesmějí chybět! V polovině sezóny se objeví móda elegantně ovlivněná military stylem. Vyzdvihnout můžeme kalhoty s vysokým pasem, v cargo stylu, zavinovací pásky, ramenní nášivky a oversize styl, později přibydou například zvířecí kamufláže či ikat vzor. Závěr sezóny přinese okouzlující a magické outfity pro sváteční příležitosti s důrazem na zdobnost. Zapracována byla umělá kožešina, krajka i výšivka.

s.Oliver ACCESSORIES Women … k doplnění do úplné dokonalosti
Kolekce doplňků si zakládá na zajímavých mixech hřejivých tkanin. Výsledkem jsou veselé povrchy, „živé“ textury, 3D efekty. Šály, plédy a tašky jdou cestou útulnosti a jemnosti, jindy s důrazem na praktičnost a funkčnost. Pleteninové doplňky zůstávají nepostradatelné, především ty v objemných oversize provedeních. Zpracovává se tvíd, příze různých tlouštěk, kůže, imitace hadí kůže, kožešina. Oblíbené jsou buklé příze a stromečkový steh. Outfit dokonale zvýrazní pásky s kovovými prvky, elegantní kožešinové štóly zakrývající ramena, objemné plédy a ponča, ale i lehké šátky v námořnickém stylu, ideální v kombinaci s kabelkou ve tvaru půlměsíce, tzv. hobo bags. Mezi kabelkami se dále prosazují velké a praktické „shoppers“ tašky s prošíváním a kontrastními zipovými a barevnými prvky, brašny v imitaci kůže, mini kabelky s řetízkovými detaily i praktické městské batohy. Doplňme také různorodé zdobení, například úchyty s flitry a kamínky, třásně, výrazné stehy, prošívání a zipy, metalické povrchy, dále korále, řetízky a brože, ideální na šály, peleríny a ponča.

{phocagallery view=category|categoryid=1820|limitstart=0|limitcount=0}