Loading color scheme

Sprandi: tradiční značka sportovní obuvi po letech opět v ČR. Exkluzivně v prodejnách CCC

Krásná inspirativní kolekce sportovní obuvi a tenisek je provedena v moderních módních barvách a vzorech, které upoutají na první pohled. Boty nejen skvěle padnou a vypadají, ale jsou tou pravou volbou pro všechny vyznavače originálního sportovního stylu.

Neotřelé barevné kombinace

Boty vynikají neotřelým módním provedením, které vychází z aktuálních módních trendů. „Vybrat si můžete z krásných barevných kombinací růžové, tyrkysové, modré, fialové, šedé a červené. Dámy, které milují něžné vzory, si pak jistě oblíbí tenisky s romantickým květinovým motivem,“ říká Veronika Sajdoková ze společnosti CCC, která exkluzivně kolekci Sprandi nabízí ve svých obchodech.

Sprandi je značka sportovní obuvi vhodná téměř pro každého. Jak pro ty, kteří aktivně tráví svůj volný čas, tak i pro ty, kteří se chtějí během dne cítit pohodlně. Obuv značky Sprandi je ideální zejména na běh, tenis, do fitness a další podobné sporty, ale také pro casual styl: do práce, školy, na procházky po městě i v přírodě, jednoduše pro každý den.

Obuv Sprandi je vytvořena z lehkých prodyšných materiálů, spodní část pak nejčastěji z phylonu, extrémně lehkého a zpěněného materiálu. Ten zaručí velkou pohodlnost boty i při náročných sportovních aktivitách, stejně tak je pohodlná pro běžné nošení. Design, barevné provedení a vzory pak vycházejí ze současných nejmodernějších trendů. Kolekce Sprandi nabízí široký výběr obuvi pro ženy, muže, mládež i děti.

{phocagallery view=category|categoryid=1750|limitstart=0|limitcount=0}