Loading color scheme

Kolekce The Ritual of Hammam - očistný rituál pro tělo a duši

Projděte si pěti unikátními kroky rituálu Hammam. Začněte důkladným očištěním svého těla. Sprchová pasta Black soap s přírodní silou oliv a eukalyptu odstraní odumřelé buňky, vyživí pokožku a zanechá ji vláčně hladkou. Pokračujte tělovým scrubem Hot Scrub s příjemným hřejivým účinkem zázvoru a aromatické mořské soli. Scrub pomůže pozvednout náladu a dodat energii. Ještě většího efektu dosáhnete se speciální peelingovou rukavicí Kessa Glove, která je vyrobená z jedinečných materiálů tak, aby pokožku šetrně a důkladně exfoliovala.

Dalším krokem je regenerační bahenní kůra Hammam Body Mud. Čínský jíl a eukalyptus odstraní odumřelé buňky pokožky a zjemní ji. Kůra má navíc antibakteriální účinky. Čtvrtým stupněm k dokonalé očistě je sprchová pěna s eukalyptem a rozmarýnem, pokožku něžně dočistí a dodá jí osvěžující vůni. O kůži se po všech bodech rituálu na závěr postará hydratační tělový krém Hammam Body Cream, který se snadno vstřebává a dodává kůži potřebnou hydrataci.
A pokud jste se do krému zamilovali, jistě přivítáte možnost pořídit si do již prázdného obalu pouze náplň. Tato cesta je šetrnější k peněžence i k přírodě.

Před samotným rituálem však vytvořte atmosféru orientálního spa. Použijte aromatickou svíčku s vůní eukalyptu a rozmarýnu či vonné tyčinky. Tyto ratanové tyčinky osvěžují vůni v pokoji pomocí přírodního esenciálního parfému. Prodloužit si voňavý zážitek můžete s náhradní náplní.

Zavřete oči a přeneste se do světa, ve kterém je očista těla ceremonie, při níž se zrelaxujete a budete věnovat veškerou pozornost a péči jenom svému tělu.

{phocagallery view=category|categoryid=2211|limitstart=0|limitcount=0}