Loading color scheme

BIO salon OliOla přináší unikátní vlasové léčebné procedury včetně detoxikace vlasové pokožky a vlasů

Novinkou je například detoxikace vlasové pokožky a vlasů 100% organickou kúrou Head Spa Herbs & Clay Cleening Cleanser, díky níž se pokožka hlavy zbavuje nahromaděných toxinů a je tak schopna znovu obnovit procesy nutné k růstu zdravých a pevných vlasů.

Další jedinečnou procedurou, která podpoří prokrvení vlasových cibulek, je Hydro-Dhara, neboli květinový vodopád plný macerovaných bylin a voňavých éterických olejů, stimulujících mimo jiné hypofýzu.

Head Spa Herbs & Clay Cleening Cleanser: Detoxikace vlasové pokožky a vlasů
Salonní péče spojuje čtyři vzácné ingredience. 100% detoxikační přírodní byliny a amazonský růžový jíl umožňují jemnou čisticí exfoliaci. Jíl a zcela „čistá“ směs tří éterických olejů umocňují vjemový rituál a navozují pohodu. Stres, agresivní vlivy provázející každodenní život zatěžují rovnováhu celého organismu, včetně kůže a vlasů. Tímto rituálem dochází k eliminaci stresu a toxinů, naopak vlasy a vlasová pokožka získávají potřebnou vitalitu a energii. Dalšími pečujícími složkami jsou biodynamický rozmarýn, organická přeslička, z fair-trade produkce pocházející amazonský růžový jíl a mýdlové ořechy. Ucelená harmonizující péče dodává vašim vlasům a vlasové pokožce vitalitu.

Hydro-Dhara Spa rituál
Hydro-Dhara Spa je zcela unikátní rituál, který uvolňuje a harmonizuje mysl a tělo, zmírňuje stres, únavu, emocionální napětí, vyvažuje nervový systém. Zlepšuje zdravotní stav vlasové pokožky a vlasů. Antiaging květinový vodopád, infuze z biodynamické květinové vody obsahuje plod Arazà a oleje, které vlasy regenerují, dodají jim energii, mládí a lesk.

Salonní péči Hydro-Dhara lze kombinovat s jinou salonní procedurou, například foukanou nebo stříháním. Blahodárný květinový vodopád ze stojanu působí na aktivaci „3. oka“ pro nepřímou stimulaci hypofýzy, která se nachází ve středu čela a je sídlem intuice a dlouhověkosti.

Další zajímavé vlasové kosmetické přípravky najdete zde!