Loading color scheme

Nezaměnitelná vůně Provence v produktech značky Le Chatelard od Demdaco

Zázrak z Marseille
Tuhá marseillská mýdla ve tvaru kostky či romantického srdce obsahují vysoký podíl přírodních látek, bohatě pění a nevysušují pokožku. A navíc také úchvatně voní! Vychutnat si můžete jak tóny klasických francouzských rostlin, jako je levandule, oliva či verbena, tak i těch tropičtějších, mezi něž patří třeba mandarinka s limetkou. Vyzkoušejte také naše netradiční strouhané mýdlo v krásné zinkové krabičce, která do vaší koupelny vnese pravou provensálskou atmosféru! Skvělou variantou je i jemné tekuté mýdlo nebo relaxační sprchový gel s uklidňující vůní levandule z jižních svahů Provence.

Šiřte radost!
Největší radost nám dělá, když potěšíme někoho, na kom nám opravdu záleží! Právě proto vám přinášíme řadu roztomilých dárkových balíčků, v nichž najdete od každého trošku: pečující mýdlo doplňuje vonný pytlíček plný úchvatných sušených květin a praktická designová mýdlenka nebo jemný flanelový ručník. Oslavujte každou výjimečnou příležitost, ať už jde o svátek, narozeniny, Den matek či 1. máj!


Francouzský relax
Provoňte tóny Provence každý koutek svého domova a nalaďte tak dokonalou letní atmosféru! Zapalte jednu z našich svíček v designové zinkové krabičce nebo postavte do obývacího pokoje vonný difuzér, který bude okouzlující levandulovou vůni šířit i ve chvilkách vaší nepřítomnosti. Na závěr můžete trochu levandulové vůně stříknout i na polštář, čímž si zaručíte sladký a plnohodnotný spánek.

Gurmánský zážitek
Francouzské bylinky našly své nezaměnitelné místo i v kuchyni, kde z každého jídla vytváří mistrovské umění. Probuďte v sobě skrytý kulinářský talent za pomoci soli smíchané s provensálským kořením nebo čisté potravinářské levandule, která svou lahodnou vůní dodá ten pravý šmrnc jak sladkým palačinkým, tak i krémům či výtečným dezertům. Bon appétit!

Další produkty z oblasti kosmetiky či vonných svíček najdete u našeho partnera!

{phocagallery view=category|categoryid=2164|limitstart=0|limitcount=0}