Loading color scheme

Vyhlazená pleť i bez silikonů. Nové BIO podkladové báze pod make-up nabízí Zuii!

Bio certifikovaná podkladová báze pod make-up 30 ml
Bezbarvá podkladová báze poskytne pleti okamžitou hydrataci a dlouhodobé vyhlazení. Olivový skvalen tu nahrazuje silikon, stejně účinně pleť zjemní, vyhladí a připraví na další péči. Složení s velkým procentem mandlového oleje se stará o kožní film, olej ze semen mrkve chrání pleť před škodlivým UV zářením. O výživu pleti se postará čistá šťáva z aloe vera, olej z pelargonie, růže damašské či měsíčku.

Bezbarvá podkladová báze Zuii je určená pro všechny, kteří mají přirozeně krásnou pleť nebo chtějí skrýt drobné optické nedokonalosti. Skvěle poslouží citlivé pleti i místo denního krému.

Bio korekční podkladová báze pod make-up - Mint 30 ml
Pastelově zelený odstín vyrovnává v sekundách zarudnutí a sjednocuje barevný tón postižených míst. S korekční bází Mint určené pro lokální použití dosáhnou fantastického výsledku i méně zkušené uživatelky.

Díky olivovému skvalenu je pleť vyhlazená a připravená k dalšímu líčení. O zanícená místa se postarají například výtažky z kopřivy, měsíčku, heřmánku a přesličky rolní.
Korekční báze Mint dokáže pomoci všem, kteří mají sklon k zarudnutí v oblasti tváří, nosu a brady nebo jejichž pleť vykazuje známky růžovky (Rosacea).

Bio korekční podkladová báze pod make-up - Mauve 30 ml
Korekční báze pod make-up Mauve je určená ženám, které mají světlou pleť, resp. chtějí docílit odstínu křehké porcelánové pleti.

Mauve podkladová báze může být aplikována na celý obličej nebo jen na T-zónu
k modelování obličeje na střední až tmavé pleti. Díky lehké barvě okamžitě rozzáří mdlou, unavenou pleť bez života.

Bezproblémové pleti poslouží i jako středně krycí make-up, který se díky vysokému obsahu aloe vera a mandlového oleje postará nejen o pleť sjednocenou, ale především o pleť zdravou.

Bio korekční podkladová báze pod make-up - Apricot 30 ml
Korekční podkladová báze Apricot pro všechny! Základní péče pro každého, kdo nechce marnit čas důkladnou aplikací make-upu, a přitom si přeje sjednocený tón pleti. Báze Apricot má střední až intenzivní krytí, barevně se přizpůsobí pleti, které okamžitě dodá svěžest a jas.

Další zajímavé produkty pro make-up najdete u našeho partnera!

{phocagallery view=category|categoryid=2117|limitstart=0|limitcount=0}