Loading color scheme

Regenerace vlasů pomocí olejů s mikro keratinem

První olejová řada obsahující mikro keratin a olej z opuncie mexické pro regeneraci poškozených vlasů
Regenerační přípravky tvořící novou řadu BC Oil Miracle Barbary Fig Oil doplňují stávající skupinu výrobků BC Oil Miracle a jsou určené speciálně pro péči o suché, poškozené a křehké vlasy. Mnoho žen používá tepelné stylingové přístroje, které můžou způsobovat dehydrataci vlasů a jejich mdlý vzhled bez života. Na kadeřnickém trhu je patrný výrazný trend směrem k používání olejových masek obsahujících prospěšné “exotické” oleje, které přináší hrubým a křehkým vlasům vynikající výsledky. Olej ze semínek opuncie mexické je bohatý na obsah esenciálních mastných kyselin a tokoferolů. Chrání před negativním působením volných radikálů, stimuluje buňky a přináší intenzivní hydrataci. Receptura kombinuje přírodní pečující olej s mikronizovaným keratinem, který obnovuje strukturu vlasu bez jeho zatížení. Květinová parfemace podpoří smyslný a hýčkající zážitek při aplikaci pečujícího ošetření v salonu.

{phocagallery view=category|categoryid=1713|imageid=5578|float=right}BC Oil Miracle Barbary Fig Oil pečující ošetření v salonu
Dokonalé služby pečující o vlasy by měly být jedním z pilířů každodenní práce v salonu. Schwarzkopf Professional přináší díky BC Oil Miracle Barbary Fig Oil možnost nabídnout zákazníkům službu, která kombinuje luxusní zážitek v salonu s účinným řešením specifických vlasových problémů. Jedinečný obnovující rituál představuje mimořádnou službu, která je určená pro suché a poškozené vlasy a přináší jedinečný zážitek hýčkající všechny smysly. Pomáhá kadeřníkům vybudovat si u svých zákazníků pověst expertů na krásné vlasy. Konzultace a prodej přípravků pro domácí použití pomáhají zákazníkům pokračovat doma v ošetření započatém v salonu a podporují zachování krásného vzhledu vlasů až do další návštěvy u kadeřníka.

Řada vlasové péče BC Oil Miracle Barbary Fig Oil:

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Obnovující kúra
Bohatá obnovující olejová kúra s přírodním olejem z opuncie mexické uhlazuje, vyživuje a obnovuje suché, mdlé a poškozené vlasy. Pro okamžitou pevnost, zářivý lesk a hebkost vlasů bez jejich zatížení.
BC Oil Miracle Barbary Fig Oil - Obnovující kúra, 100 ml, 459,- Kč;

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Obnovující šampon
Kombinace mikroemulzní technologie a oleje z opuncie mexické, který je bohatý na obsah antioxidantů a nenasycených mastných kyselin, přináší čistící a intenzivně regenerující efekt pro silné, lesklé a hedvábně vláčné vlasy.
BC Oil Miracle Barbary Fig Oil - Obnovující šampon, 200 ml; 249,- Kč,

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Obnovující vyživující mléko
Tento bohatý olejový sprej vyživuje suché a poškozené vlasy a intenzivně je obnovuje. Pro navrácení odolnosti, poddajnosti a hebkosti vlasů.
BC Oil Miracle Barbary Fig Oil - Obnovující vyživující mléko, 150 ml, 349 Kč

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Obnovující maska
Bohatá máslová struktura se rozpouští ve vlasech a vyplňuje mdlé, suché a poškozené vlasy. Pro okamžitou pevnost, odolnost a uhlazení vlasů.
BC Oil Miracle Barbary Fig Oil - Obnovující maska; 150 ml, 399,- Kč