Loading color scheme

Skutečný a efektivní: nový ESSENSITY bezamoniakový barvicí a pečující systém

ESSENSITY od Schwarzkopf Professional symbolizují barvicí přípravky, které neobsahují amo-niak, silikony, minerální olej ani umělé parfemace a přirozené pečující přípravky plné složek rost-linného původu. Tato značka se zavázala k respektování udržitelného rozvoje pro splnění ros-toucích očekávání různých skupin zákazníků. Nová řada ESSENSITY je v partnerských salonech Schwarzkopf Professional dostupná od února 2014.

Čistý barevný výkon
Nová řada ESSENSITY nastavuje díky inovativní a jedinečné technologii Phytolipid novou úroveň v oblasti bezamoniakové permanentní barvy. ESSENSITY přináší nádherné přirozeně vypadající barvící výsledky, až 100% krytí bílých vlasů, až 4 úrovně zesvětlení, o 30% výraznější sytost bar-vy a pozoruhodné prodloužení stálosti barvy o 50% – a navíc s intenzivnější péčí a výrazně vyšším komfortem vlasové pokožky*. Barvící řada je doplněná perfektním a na míru šitým pečují-cím režimem ESSENSITY pro prodloužení stálosti barvy: pečující režimy Color & Repair a Color & Moisture umožňují kadeřníkům sestavit individualizovaný pečující režim vyvinutý pro speciální potřeby různých typů vlasů. Všechny receptury ESSENSITY jsou bez amoniaku, silikonů, para-benů, minerálních olejů a umělých parfemací, ale jejich výkon zůstává zachován. Šampony ES-SENSITY navíc neobsahují sulfáty.
*ve srovnání s předcházející Essensity

Barva ESSENSITY – skutečná barevná intenzita v každém odstínu
Schwarzkopf Professional díky nové barvicí technologii ESSENSITY nastavuje novou úroveň v oblasti bezamoniakového permanentního barvení. Technologie Phytolipid fungující na rostlinné bázi podporuje a zvyšuje pronikání barvy do vlasů pro výjimečný výkon. 58 barevných odstínů s novým jednoduchým míchacím poměrem 1:1 nabízí zákazníkům fascinující výběr sytých a sku-tečných barev. Barva ESSENSITY představuje jedinou bezamoniakovou barvu, která exkluzivně využívá olejů rostlinného původu jak v developeru, tak v barvicím krému pro výrazně posílený barvicí a pečující výkon. Společně se směsí přestavěných barevných pigmentů přináší nádherné a přirozené barevné výsledky.

Péče ESSENSITY – Přirozená a důmyslná vlasová péče
Po jakémkoli barvení je nezbytné udržovat dosažené výsledky pomocí dokonalé péče. Nová pe-čující řada ESSENSITY prodlužuje barvící výsledky do další návštěvy salonu a nová receptura zároveň výrazně zlepšuje úroveň péče díky čtyřikrát většímu efektu a uhlazenějším vlasům*. Ino-vativní technologie Phytolipid založená na přirozených a organických složkách s fair-trade maru-lovým olejem efektivně nahrazuje lipidy ztracené z vlasů a uzavírá kutikulu pro intenzivnější péči, jedinečnou ochranu před blednutím barvy a její maximální zářivost. Přípravky neobsahující sili-kony, sulfáty**, parabeny a minerální oleje byly speciálně vyvinuté pro barvené vlasy: ESSENSI-TY Color & Repair přináší intenzivní péči poškozeným, porézním barveným vlasům a ESSENSI-TY Color & Moisture dodává normálním až suchým barveným vlasům intenzivní zvlhčení. A navíc jsou všechny pečující přípravky bez obsahu umělých parfemací – používá se v nich pouze 100% přírodní parfemace.

Objevte čisté zdůraznění barvy: salony Schwarzkopf Professional nabízí od února 2014 novou řadu ESSENSITY, která zajišťuje skutečné barevné výsledky, přirozenou intenzitu a čistou heb-kost kombinovanou s nezbytnou péčí.
*ve srovnání s neošetřenými vlasy
** pouze šampony

PŘEHLED

ESSENSITY Color & Repair: péče pro barvené, poškozené vlasy
Přípravky obsahující marulový olej, mandlový protein a organické granátové jablko důkladně čistí a zlepšují kvalitu vlasů, přináší jim dlouhotrvající ochranu barvy a regenerují je.

Color & Repair Bezsulfátový šampon
Šampon bez obsahu složek PEG- a sulfátů šetrně čistí poškozené vlasy a uzavírá jejich kutikulu. Posiluje vlasy a regeneruje jejich poškozené jádro.
250 ml/ 1000 ml, 279,-Kč (Doporučená prodejní cena)

Color & Repair Kondicionér
Oplachovací kondicionér přináší bohatou, efektivní péči a zároveň obnovuje lipidy ztrace-né z vlasů. Vyživuje vlasy, obnovuje ztracené lipidy a posiluje vnitřní jádro vlasů i jejich kutikulu.
200 ml/ 1000 ml, 349,- Kč (Doporučená prodejní cena)

Color & Repair Intenzivní kúra
Hluboce působící intenzivní vlasová maska přináší poškozeným vlasům vysoce efektivní vyživující efekt a okamžitě obnovuje lipidy ztracené z vlasové kutikuly.
200 ml, 399,- Kč (Doporučená prodejní cena)

Color & Repair Ochranné sérum
Ochranné sérum okamžitě obnovuje vlasovou strukturu a bez jejího zatížení ji zanechává hebkou. Lehká, krémová struktura chrání vlasy před teplem a ostatními poškozujícími vnějšími vlivy a obnovuje jejich přirozený lesk. Sérum se nemusí z vlasů oplachovat.
125 ml, 349,- (Doporučená prodejní cena)

ESSENSITY Color & Moisture: péče pro barvené normální až suché vlasy
Přípravky obsahující marulový olej, zelený čaj a organickou aloe vera přináší intenzivní zvlhčení a zároveň efektivně chrání barvu vlasů.

Color & Moisture Bezsulfátový šampon
Receptura neobsahující složky PEG- a sulfáty čistí normální až suché vlasy a uzavírá je-jich kutikulu. Přináší vlasům vlhkost, hebkost a poddanost.
250 ml/ 1000 ml, 279,- Kč (Doporučená prodejní cena)

Color & Moisture Kondicionér
Oplachovací kondicionér obnovuje lipidy ztracené z vlasů. Bohatá, krémová a zvlhčující receptura se rychle absorbuje do kutikuly a uhlazuje vlasy bez jejich zatěžování.
200 ml/ 1000 ml, 349,- Kč(Doporučená prodejní cena)

Color & Moisture Intenzivní kúra
Tato hluboce působící intenzivní vlasová maska přináší normálním a suchým vlasům vlh-kost, dodává hebkost a vláčnost i hrubým, křehkým a nezkrotným vlasům.
200 ml, 399,- Kč (Doporučená prodejní cena)

Color & Moisture Sprejový kondicionér
Neoplachovací kondicionér obaluje každý vlas bez jeho zatížení. Vytváří ochranný štít chránící před škodlivými vnějšími vlivy a před blednutím barvy.
200 ml, 379,- Kč (Doporučená prodejní cena)

{phocagallery view=category|categoryid=1487|limitstart=0|limitcount=0}