Loading color scheme

Elixír z malinových semínek, malinová & řebříčková květová voda i Baltic sea salt stylingový sprej pro dokonalý letní look. DABBA se představuje.

DABBA odhaluje nejtemnější a nejbarevnější podstatu severské přírody. Svou roli tu hrají divoké severské lesy, louky, močály, jezera, řeky, ale i květiny, listy, kořeny, semena a kůry dřeva. Každá lahvička je koncentrovaným darem lotyšské přírody v plné své kráse i syrovosti.

Signifikantním pro značku DABBA jsou především prvotřídní hydroláty, mezi bestsellery patří například unikátní vřesová květová voda, řebříčková, malinová nebo březová listová voda. Pomocníků na léto či péči po létě nabízí DABBA však daleko víc!

BALTIC SEA SPRAY – Vlasový sprej s borovicí a mořskou solí
Na bázi vody z borovicového jehličí DABBA s přidanou přírodní mořskou solí z Baltského moře, která je bohatá na minerály. Aktivní látky nalezené v jehličí, podporují cirkulaci pokožky hlavy.

Použití: 
• Použijte kdykoliv do vlhkých nebo suchých vlasů.
• Vlasy upravujte až před úplným zaschnutím spreje.
• Pro silnější texturu aplikovat na suché vlasy a použít vysoušeč vlasů.

RASPBERRY OIL ELIXIR – Intenzivní multivitamínové sérum
Koncentrované složení kombinuje sílu malinových semen a divokých malinových listů, které posilují zdravé funkce buněk a zabraňují předčasnému stárnutí. Zvyšuje pružnost a pevnost kůže, dokonce i tón pleti. Malinový olej bohatý na antioxidanty pomáhá řešit škody způsobené volnými radikály. Pokožce zajišťuje výživu a hydrataci po celý den. Vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro suchou, unavenou pleť, nedostatek jasu a pevnosti, první známky stárnutí.

Klíčové složky:
• Olej z malinových semen – bohatý na fytosterol, který snižuje transepidermální ztrátu vody.
• Extrakt z listů maliny – zdroj vitamínů a dalších živin. V kombinaci dodává pokožku esenciální mastné kyseliny a chrání před volnými radikály.

WILD RASPBERRY LEAF WATER – vyrovnávající tonikum pro normální a smíšenou pleť.
Divoké maliny hydratují pokožku, udržují kůži svěží a obnovují její přirozenou rovnováhu. Listy z divokých malin fungují jako antioxidant, který podporuje regeneraci zdravých kožních buněk a snižuje vliv volných radikálů, udržuje pokožku pevnou a zdravou. Výsledky – pokožka se cítí hloubkově hydratovaná, svěží a zářící.

YARROW FLORAL WATER – Zklidňující tonikum pro problematickou pleť.
Řebříčková květinová voda uklidňuje pokožku, čímž snižuje zarudnutí a podráždění a podporuje oběh a regeneraci. Poskytuje pocit pohodlí vaší pokožce. Řebříček pomáhá léčit problematickou, poškozenou pokožku a bojuje proti akné. Vůně je 100% přirozená, jako byste cítili květy řebříčku ze severních luk.