Loading color scheme

Po čtyřicítce se můžete nejen cítit skvěle, ale také tak vypadat – navzdory času!

Náhle si při pohledu do zrcadla uvědomíme, že naše pleť už není tak zářivá, dříve tenké linky se začnou prohlubovat a stávají se z nich jasně viditelné vrásky, a nakonec se přidá i povolování a ochabování pleti. Ve škáře ubývá kolagenních a elastických vláken, v důsledku toho je naše pokožka méně elastická a snadněji se tvoří vrásky. Objem kyseliny hyaluronové se také snižuje. Pleť se ztenčuje, ubývá v ní vody a rázem je tenčí, křehčí a snadněji propouští dovnitř škodlivé vlivy.

Abyste si dokázali vybrat produkt, který vám skutečně pomůže zvrátit tok času a zajistí vám vitální a mladistvou pokožku, je nutné o ni pečovat i zevnitř. Naprosté zázraky v této oblasti dokáže již zmíněná kyselina hyaluronová. Estetická medicína ji považuje za nejlepší objev nejen tohoto, ale i minulého století. Tedy, nejedná se o objev jako takový. Tato kyselina je v našem těle běžně přítomna a zjednodušeně řečeno, stará se o zajištění dostatečné hydratace všude, kde je to potřeba. V kloubech, na sliznicích, v očích, pleti... Ale protože po čtyřicítce už této zázračné látky naše tělo nevyrobí ani zpoloviny tolik, kolik potřebujeme, je nutné ji doplnit - ideálně zevnitř.

Na zdraví a krásu!
Pro dlouhodobý a komplexní účinek je nejlepší aplikovat kyselinu hyaluronovou nikoli lokálně v injekcích, ale v tekuté formě, tedy v podobě kapek, které si smícháte s vodou nebo s džusem a vypijete. Ve dvanácti kapkách Hyalurmedu od Pharma MKL je celý mililitr stoprocentní kyseliny hyaluronové. Jakmile se dostane do těla, začne dělat svou práci zevnitř směrem ven - pomůže kloubům, svalům, kostem i pleti. Dostanou výživu i mazání, aby nebolely, fungovaly jak je třeba, a zastavíte tím proces stárnutí. Molekuly kyseliny absorbované v organismu umí vyhledat přesné místo, kde chybí, a vyplní ho, čímž mizí i vrásky, skvrny a drobné jizvy na vaší pleti. Hyalurmed kyselina hyaluronová tedy pomáhá při bolesti opotřebených kloubů, vrací do nich život zevnitř a zvenku a viditelně omlazuje vaší pleť v podobě hydratace a vypnutější pokožky. Doplňte kyselinu hyaluronovou do svého těla a získejte opět zdraví pro vaše klouby a zářivou mladistvou pleť!