Loading color scheme

OliOla Organic Beauty: Detoxikace vlasové pokožky 100% organickou kúrou z biodynamických bylin

OliOla Organic Beauty salon nabízí detoxikaci vlasové pokožky 100% organickou kúrou Head Spa Herbs & Clay Peeling Cleanser. Čistící péče odstraňuje z vlasové pokožky toxiny, zabraňuje nerovnováze a abnormalitám, které pokožku a vlasové vlákno narušují.

Salonní péče spojuje čtyři vzácné ingredience. 100% detoxikační přírodní byliny a amazonský růžový jíl umožňují jemnou čistící exfoliaci. Jíl a zcela „čistá“ směs tří éterických olejů obohacují vícevjemový rituál a navozují pohodu. Rituálem dochází k odstranění stresu a toxinů, naopak vlasy a vlasová pokožka získávají potřebnou vitalitu a energii. Stres, agresivní vlivy a intenzivní každodenní život zatěžují rovnováhu celého organismu, včetně kůže a vlasů.
Péče využívá pouze biodynamického rozmarýnu, organické přesličky, fair-trade získaného amazonského růžového jílu a mýdlové ořechy. Ucelená harmonizující péče dodává vlasům a vlasové pokožce vitalitu.

Biodynamické zemědělství vychází z respektu k přírodě, která je ovlivněna mimo jiné i měsíčními cykly. Při dorůstajícím Měsíci jsou mízy stromů v plném proudu. Kořeny absorbují živiny, rostliny výrazně rostou. S ubývajícím měsícem se tempo zpomalí, na řadě je odpočinek pro přípravu nového začátku. To je ten správný čas k provedení uklidňující, čistící a zklidňující péče nejen pro vlasovou pokožku, ale i vlasové vlákno.

Studio bio krásy OliOla nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aromata, silikony... nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovinami, organickými extrakty a esenciálními oleji. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu. Ženám i mužům OliOla Spa Salon nabízí komfort dopřát si v průběhu vlastního zkrášlení také oddych a pohodu v prostředí luxusního spa salonu.