Loading color scheme

The Ritual of Holi pro teenagery přináší do života hravost

Zábavná kolekce The Ritual of Holi je inspirována indickým svátkem barev Holi, při němž se slaví příchod nové etapy, utužování a napravování vztahů a do života víc, než kdy jindy vstupuje smích a hravost. Také díky tomu můžete v této edici objevit několik fantastických novinek, které nenajdete v žádné jiné kolekci. The Ritual of Holi vytváří unikátní rituály pro mladé a hledá zábavu i v těch nejmenších detailech.

V The Ritual of Holi se mísí sladká vůně a síla bílé lilie, květu broskve, anturie a grapefruitu. Na co se tedy můžete těšit? Užijte si radost z koupele s krásnou květinovou nebo šumivou bombou. Dopřejte si relax uprostřed okvětních lístků růží a koupel plnou barev, které nezůstávají na povrchu vany. Originální sprchová pěna ve tvaru květu pak vykouzlí úsměv při každém použití. Dopřejte pokožce důkladné vyčištění a sami sobě nadšení z objevování díky jemnému tělovému peelingu s barevnými konfetami. Částice tohoto zábavného peelingu jsou vyrobeny z přírodních materiálů jako je celulóza, bambus či luffa.

Pokračujte v zábavě se sprchovým želé nebo praskající tělovou pěnou, která zanechává pleť ochlazenou a hebkou. To vše bez parabenů, silikonů nebo minerálních olejů. Maska na obličej obsahuje účinné látky a zahušťovadlo z hnědých řas. Zanechává pokožku hydratovanou a hloubkově vyčištěnou. Užijte si s kamarádkou dámskou jízdu díky dvěma kusům produktu v balení.