Loading color scheme

Profi epilace přírodním studeným voskem s péčí na bázi medu. Novinka v OliOla Organic Beauty Salonu zaručí hladkou pokožku až 4 týdny!

shutterstock385099138

Celá procedura, včetně aplikace speciálního přípravku proti zarůstání chloupků a následného ošetření bio rostlinnými oleji, se postará o profesionální výsledek po dobu 3–4 týdnů. Díky obsažené aloe vera a směsi olejů zůstává pokožka nejen dokonale hladká a připravená na letní dovolenou, ale i hydratovaná, zklidněná a vyživená.

Exkluzivní složení na bázi přírodní borovicové pryskyřice zaručuje jemnou depilaci obličeje či těžce dostupných, krátkých chloupků a požadovaný efekt po dobu až 4 týdnů. Včelí vosk a extrakt z bílé lilie mají zklidňující a ochranné účinky. Přírodní vosk Acorelle se může pochlubit certifikací EcoCert a CosmeBio. Epilační proužky jsou bez alergenů a parabenů, čímž se předchází případnému podráždění a alergickým reakcím.

Před epilací se na pokožku nanese speciální přípravek Acorelle proti zarůstání chloupků, který pokožku odmastí a připraví na samotný zákrok. Péče na bázi medu s purifikačními vlastnostmi spojená s přírodním komplexem AHA působí proti zarůstání chloupků a proti podráždění pokožky. Po epilaci těla či jemných chloupků v obličeji následuje příjemné ošetření vybranými bio rostlinnými oleji, díky nimž je pokožka po zákroku jemná a optimálně hydratovaná.